Lifestyle

Higijenske navike koje žene zahtijevaju od muškaraca

Prije nego poludite i proglasite nas metroseksualcima, šminkerima, pozerima i sličnim uvredama, moramo vas obavijestiti kako su ove navike odredile naše bolje polovice, a ne mi. Da se nas pita, furali bi bradu do poda i dredle do yaya 🙂

Otkrit ćemo vam jednu tajnu. Žene imaju naviku ocjenjivati muškarce. Nešto novo ha? Sigurno ste čitali kako vole kad je muškarac njegovan, mirišljav i obrijan na strateškim mjestima. Tko bi rekao da i njih smetaju dlake i da mrze pružati razna zadovoljstva svojim muškarcima ako su neuredni. Prema tome, muškarčine, nabrusite britve, vrijeme je za rješavanje viška dlaka!

1. Većina žena ne voli jako dlakave muškarce.

brijanje ledja

To se odnosi na dlake na leđima, prsima i pod pazusima. Neke žene vole dlakava prsa, a neke čak i leđa. Ispravak. Nitko ne voli dlakava leđa! Postotak cura koji voli dlakava leđa je izrazito malen, čak toliko malen da se može smatrati fetišem. Prema tome, ako ste prevelika curica za depilaciju voskom, brijači aparat ili mašinica za šišanje kose bit će dovoljna da se riješite tih dlaka. Problem koji se postavlja je kako ćete si sami obrijati leđa. Odgovor? Nikako. Tražite pomoć u salonu za ljepotu ili kod cure ili bilo koje druge osobe koja će taj čin podnijeti. Što se tiče prsa, taj dio možete i sami odraditi. Pazusi, isto sami, brzo!

2. Uvijek imajte dobru frizuru

austin powers

Ako ste već odabrali neku vrstu frizure, budite konzistentni. Češće odlaženje frizeru je preporučljivo. Uvijek ćete izgledati isto i pokazat ćete ženama kako se brinete za svoju kosu. Naravno, držite ju čistom. Tako će i one shvatiti kako ste vi zapravo savršen muškarac i da ćete cijeniti i njene napore kod sušenja, češljanja i održavanja frizure. Savršeno što se tiče njih. Tko bi rekao…

3. Nađite najbolju bradu za linije vašeg lica

bradonje

Ako vas je genetika počastila lijepim licem, imate sreće. Ako niste takve sreće, brada je pravo rješenje za vas! S dobrim brkovima ili bradom možete sakriti sve svoje nedostatke i ženama možete izgledati puno privlačnije. Osim toga, možete izgledati kao pravi macho muškarac. Navodno da su sad in velike brade i još veći brkovi.

4. Riješite se dlaka u nosu i ušima

dlake u usima

Nema gore situacije nego kad vam na kavi djevojka gleda u uho i čudi se kao picek glisti što vam to viri van. I onda to iščupa. Vas boli, njoj je smiješno a ekipa u kafiću vas gleda kao da se niste oprali tri godine. I da, prestanite čupati dlake iz nosa dok ste u društvu. Kad ste u autu u prometu, vrijedi isto!

5. O da, vrijeme je da obrijete majmuna i kokose

netko ide na brazilku

Ni jedna, ali stvarno, ni jedna cura ne voli muškarce čije međunožje izgleda poput ptičjeg gnijezda. Ako se bojite pristupiti svojim yayima britvicom i žiletom ili ste to već probali i završili avanturu s krvavim rupčićima, postoje i druga rješenja. Prvo, uredite se i skratite sve samo s mašinicom. Drugo, kremica koju vaša draga koristi za te dlačice pomoći će i vama. Ne brinite se što izgleda čudno. Ona će to cijeniti. OPREZ! Ako na kutiji piše da nanijetu kremu ostavite na dlakavom području deset minuta, onda to znači deset minuta. Nakon toga, slijede opekline a onda ništa od zabave! Za to, najbolji su Veet krema i Čupko krema za depilaciju!!! p.s. ovo nije reklama! 

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close