Brzina

Ford Mustang – posebno izdanje povodom 50. godišnjice izlaska legendarnog modela

Američka “muscle car” ikona, Ford Mustang, automobil koji je žudnja generacija muškaraca u 2014. godini slavi 50. godišnjicu od izlaska prvog modela. Povodom ove važne godišnjice, Ford je na New York Motor Showu predstavio posebno izdanje Mustanga za 2015. godinu koje će se proizvesti u samo 1964 primjerka, a sretnici koji će postati vlasnici jednog od tih primjeraka, voziti će Mustang GT s “performance” paketom.

Izdanje povodom 50. godišnjice dolazi u dvije boje, pa će tako potencijalni vlasnici moći birati između “Kona plave” i “Wimbledon bijele” boje, uz odabir ručnog ili automatskog mjenjača sa šest stupnjeva prijenosa. Obje verzije dolaze s atmosferskim V8 motorom zapremine 5.0 litara koji razvija 420 konjskih snaga i 530 Nm okretnog momenta.

2015-Ford-Mustang-classic-Mustang

Specijalno izdanje Mustanga moći ćete prepoznati i po detaljima u unutrašnjosti vozila, a prilikom čega će detalji biti izvedeni upotrebom kože i kašmira. Naravno, kako ne bi došlo do zabune, na dvobojnim sjedalima biti će izvezen i logo, pa će putnici u svakom trenu znati da se nalaze u posebnom izdanju Mustanga. U svako vozilo na suvozačevoj strani ploče s instrumentima stavit će se aluminijska pločica, a na njoj će biti navedeni podaci o kojem se vozilu iz serije radi.

Tags
Back to top button
Close