MachoChef

FoodPorn: Ova torta je zapravo pizza + najbolji pizza burgeri na svijetu!

Gle, možda se vama ovo čini kao bezvezan članak, možda ste ovo već vidjeli a možda vas uopće ne zanima. Meni je svejedno što mislite! OVO JE LUDILO! ( op.a. da, volim pizzu, jako! )

Boston Pizzas je lanac picerija iz, kao što možete pretpostaviti, Amerike, koji je ovim ludim izumom pokušao povećati prodaju pizze i ostvariti lude rezultate u oglašavanju. Kao što vidite, ako mi u Hrvatskoj znamo i pišemo o njihovoj novoj pizzi, možete misliti kako su ludi i debeli Ameri poludjeli tek i kako je vijest daleko doputovala. Uglavnom, lancu pizzerija Boston Pizzas ovo nije prvi put da na radikalan način osvaja portale diljem svijeta. Njihovi videi “drugačije” hrane simbolički se smatraju “FoodPorn”-om. Ludilo od klope, ludilo od reklama. U nastavku pogledajte par video uradaka njihovih zanimljivih klopica, no prvo pogledajmo još jednom ovu super tortu sačinjenu od više vrsta pizza! Njam!

pizza_cake3

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close