Sport

Doslovno “lopta s očima”

brazuca-360-ball-adidas-2014-world-cup

Još nas samo dva mjeseca dijeli od prvog zvižduka u Sao Paulo Areni gdje će naši Vatreni odmjeriti snage s jednim od favorita za naslov – Brazilom. Nadamo se da će uspjeti natjerati “Brazucu” u gol i time razveseliti brojne navijače koji će ih pratiti kod kuće. Brazuca je Adidasova nova lopta koja je službena lopta FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, a svaka utakmica Svjetskog prvenstva odigrati će se baš s njom.

Adidas je već krenuo polagano “zakuhavati” atmosferu oko nadolazećeg Svjetskog prvenstva tako da je loptu za kojom će uskoro trčati neki od najboljih nogometaša svijeta poslao na svjetsku turneju. No, ne radi se o običnoj “Brazuca” lopti, ova je posebna po tome što se u njoj nalazi kamera sa šest leća koja snima igru, udarce, obrane i ostalu nogometnu akciju u svih 360°.

“Brazuca” se upravo nalazi na svjetskoj turneji i donosi vam bisere nogometne igre iz svih dijelova svijeta. Snimke i fotografije možete pratiti na Twitter profilu lopte “Brazuca”, na kojem se jednom tjedno objavljuju novi materijali koje je zabilježila. Kako izgleda sama lopta možete vidjeti u videu koji vam donosimo u nastavku, a objavljene snimke popratite na @brazuca Twitter profilu.

Tags
Back to top button
Close