Brzina

Can-Am Outlander 6×6

Da bi kvalitetno odradili posao, za to vam je potreban i vrhunski alat. U Can-Amu to znaju i iz tog razloga upravo su nam predstavili istinsko macho vozilo koje beskompromisno vlada divljinom. ATV u punom smislu te riječi, jer gotovo da ne postoji teren koji će spriječiti Outlander 6×6 u nastojanju da vas dovede na željeno mjesto. Već samim izgledom vozilo ostavlja dojam vrhunskog radnog stroja koji vas neće ostaviti na cjedilu u niti jednoj situaciji, a pogled na specifikacije samo potvrđuje tu stvar.

Moćan Rotax V-Twin pogonski agregat zapremine 1000 kubičnih centimetra po potrebi raspoređuje snagu na svih šest kotača što omogućuje da Outlander povuče čak 750 kilograma tereta. Opremljen je CVT prijenosom bez stupnjeva, protuprovalnim sustavom i instalacijom za stražnje vitlo. Tovarni prostor možete prilagođavati prema potrebi kada ga koristite za kruti ili rasuti teret.

Can-Am Outlander 6×6 definition je jedno od zanimljivijih ATV vozila koje smo vidjeli u posljednje vrijeme, a kako izgleda u “akciji” možete vidjeti u videu koji vam donosimo u nastavku.

Tags
Back to top button
Close