Hedonizam

Bison X Max – Vrhunski macho “alat”

Znamo da britve znaju biti prilično zastrašujuće, ali jednostavno ne postoji bolji način brijanja od macho brijanja vrhunskom britvom o kakvoj pišemo u ovom članku. Bison X Max Sprecher britva je vrhunski proizvod koji je napravljen da traje generacijama, što će vam pružiti mogućnost da jednog dana ovaj macho ritual prenesete na svog unuka i poklonite mu britvu koja je vas služila desetke godina.

Oštrica Bison X Max Sprecher britve napravljena je postupkom kovanja iz ugljičnog čelika, a stvorena je da traje, dok je drška britve izvedena iz ugljičnih vlakana što je čini laganom i izvrsno izbalansiranom. Ova vrhunska britva dolazi u kožnoj futrolici koja je također ručno izrađena, a ukoliko vam se britva svidjela na prvi pogled, pričekajte da spomenemo i koliko ćete novaca morati izdvojiti za ovakvo macho savršenstvo.

bison-made-paddle-strop-razor-case

Morati ćete poprilično posegnuti u džep jer sama britva stoji 895 dolara, dok za dodatnih 250 dolara možete kupiti i originalnu kutiju koja je ručno izrađena od tvrdog tropskog drveta cocobolo. Po mjeri skrojena kutija za vašu Bison britvu čuvati će je u vrijeme kada je ne koristite, a remen za oštrenje od goveđe kože omogućiti će vam da svoju britvu uvijek držite oštrom za sljedeći susret s vašim licem.

>>> Vrijeme je za 100% macho brijanje

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close