Kamasutra

Avio kompanija koja će vam omogućiti seks u avionu

Mnogi imaju želju postati članovi ekskluzivnog kluba ljudi koji su prakticirali “seks u visinama”. No, ako se pokušate učlaniti u “Mile High” klub, mogli biste naići na mnoge probleme. Kao prvo, u avionu se obično nalaze i drugi ljudi, stjuardese stalno prolaze, a u posljednje vrijeme vas svi gledaju sumnjičavo ako samo i pokušate krenuti nekuda u paru. Druga stvar je da je prostor za izvesti seksualni manevar prilično malen i iziskuje dosta akrobatskih vještina.

Svemu tome doskočila je avio-kompanija iz Las Vegasa koja nudi i više od samo usluge prijevoza. Tako će parovi koji imaju želju postati članovi “Mile High”  kluba od sada moći unajmiti “Cessnu 421 golden Eagle” koja je u potpunosti prilagođena kako bi se zainteresiranima pružila mogućnost prakticiranja seksa bez straha od ranije navedenih problema koji su mogući kad koristite javni zračni prijevoz.

Love-Cloud-Sex-Flights-0

Kako bi se olakšao sam ulazak u klub, parovi koji se na to odluče imat će na raspolaganju krevet, kondome i lubrikant, a da bi ugođaj bio savršen tu je bežični JBL audio sustav i rasvjeta koju možete prilagoditi svojim željama. Vjerujemo da će uz ovako kvalitetnu uslugu posao cvjetati, jer budimo realni, rijetki su oni koji nemaju želju postati članovi ovog ekskluzivnog kluba.

love-cloud-3

Tags
Back to top button
Close