LifestylePutovanja

8 svjetskih gradova koji će vas natjerati na grijeh

Mnogi gradovi su kroz svoju povijest dobili epitet gradova grijeha. Od zlatnog doba Rima, poznatog po porocima i razvratu, pa do Šangajskih divljih dana i noći potenciranih opijumom i divljim seksom. Zanimljivo je da su Pompeji, drevni grad koji je bio poznat po luksuzu, razvratništvu i bludnim radnjama doživio sličnu sudbinu kao i Sodoma i Gomora, mitski biblijski gradovi koji su i danas sinonimi za razvratno ponašanje, bludničenje i poroke.

Kroz vrijeme neki od tih gradova izgubili su epitete gradova grijeha, ali to ne znači da takvih gradova više nema. U svijetu još uvijek možete pronaći gradove koji će zadovoljiti sve vaše poroke, bez obzira radilo se o konzumiranju lakih droga, seksu, kocki, opijanju ili zabavama koje nemaju kraja. Ako ste labilnog karaktera, ovi će vas gradovi zasigurno natjerati da zgriješite.

 

Berlin (Njemačka)

xl_4157_Berlin

U ranim 20-im godinama prošlog stoljeća, Berlin je bio epicentar slobode i otvorenosti, a često je prozivan i kao glavni europski grad seksa. Danas, Berlin nije daleko od svojih slavnih dana iz prošlog stoljeća. Raj je za fetišiste i seksualne ovisnike, grad koji nikad ne spava, grad zabave i slobodne konzumacije seksa. Kako je prostitucija legalna, svakog dana niču novi bordeli i seksualne tamnice u kojima će vam ostvariti sve vaše seksualne fetiše.

 

Macau (Kina)

Macau_Cotai

Često nazivan i “Las Vegasom istoka”, Macau je kineska meka za kockare. Na 11 četvornih kilometara Macau nudi čak 33 kasina, od kojih je “Venetian Macau” najveći kasino na svijetu. Ako vas pomazi sreća, dobru zaradu možete proslaviti u društvu “prijateljica noći”, alkoholu i ostalim porocima koje ovaj grad nudi. Privilegija djevojaka koje se bave prostiucijom je ta što žive u hotelima i mame mušterije pitanjem “Želiš li doći u moju sobu?”, na što mnogi pristaju.

 

Moskva (Rusija)

A view of  Moscow's Kremlin, Ministry of Foreign affairs and Moscow City business district

Samo zamislite što se dogodi kada kultura koja je bila zatvorena desetljećima napokon udahne punim plućima. Ludilo. Moskva je grad u kojem ćete pronaći noćne klubove svih vrsta, od hardcore, tehno, pa do trance klubova koji su ispunjeni ljudima iz Europe. Nije potrebno da naručujete Ruskinje poštom, uputite se u Moskvu i pronađite ženu ili prijateljicu za jednu noć u nekom od brojnih klubova uz Crveni trg. Prostitucija nije legalizirana, ali ni s tim nećete imati problema, jer točno se znaju lokacije gdje obitavaju “prijateljice noći” i spremne čekaju mušterije.

…za ostatak teksta pritisnite NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close