Kulturnjak

TV serije s najvećim zavodnicima, igračima i ženskarošima

Za neke od ovih televizijskih zavodnika možda ste već čuli jer smo većinu serija mogli pratiti i na našim televizijskim ekranima. Iako danas pričamo o fiktivnim likovima i u stvarnom životu možda nisu primjenjive baš sve njihove tehnike ophođenja sa ženama, dobar dio njih ipak bi vam mogao pomoći kad se nađete u ženskom društvu i ugledate jednu kraj koje biste se željeli ujutro probuditi.

Jedna stvar zajednička je svim glavnim likovima serija koje vam danas donosimo, a to je da su vrlo uspješni prilikom zavođenja žena. Možda niste ljubitelj televizijskih serija, ali oslobodite malo vremena i pogledajte koju epizodu, možda će to biti sasvim dovoljno da se u vama probudi sasvim novi Charlie Harper ili Hank Moody.

Don Draper – Momci s Madisona (Mad Men)

Don Draper

U seriji “Momci s Madisona” jedan lik iskače daleko iznad svih. Zamišljen po uzoru na macho muškarce koji su vladali svijetom marketinga 60-tih godina u New Yorku, Don Draper je alfa predstavnik svoje vrste kakvog rijetko možete sresti. Smiren i samopouzdan prilikom sklapanja poslovnih dogovora, tajnovit i “kul” prilikom razgovora sa ženama. Pod pritiskom funkcionira s nevjerojatnom mirnoćom. Kada ga gledate u akciji, zavođenje izgleda jednostavno poput dječje igre. Od ovog fiktivnog lika možete mnogo toga naučiti i definitivno popraviti svoju “igru”.

Charlie Harper – Dva i Pol Muškarca (Two and a Half Men)

charley harper

Rijetki od nas ne znaju za Charlie Harpera, vječitog neženju, pijanicu i ženskaroša. Charlie iz humoristične serije živi punim plućima. Besane noći, mnogo alkohola i svakog dana druga ljepotica pod plahtama. Naravno da su žene očarane njegovom kućom uz plažu, skupim automobilom i nevjerojatnim šarmom. Charlie uvijek zna reći ono što žene žele čuti i to je stvar koju možemo naučiti od njega. Sigurni smo da je Charlie Shennu ovo bila najlakša uloga u životu, pošto i u privatnom životu živi na isti način.

Hank Moody – Kalifornikacija (Californication)

Hank Moody

Hank Moody je zakon. Ako želite vidjeti pravog zavodnika u akciji, vrijeme je da pogledate ovu seriju. Nevjerojatna spretnost s riječima, uz dozu totalne nezainteresiranosti na koji će način sve na kraju završiti, čine ga ženama potpuno neodoljivim. Odličan humor, seks na svakom koraku, seks u troje, seks u svim mogućim pozama i situacijama, to je ono što možete očekivati od ove odlične serije.

Harvey Specter – Suits (Odijela)

harvey specter

Za glavnog lika odlične serije “Odijela”, moglo bi se reći da je moderna verzija Dona Drapera. Poprilično tajnovit, potpuno smiren u svim situacijama i najbolji u poslu kojim se bavi. Harvey Specter baca svaku ženu u trans, a njegov besprijekoran izgled u svakom trenutku definitivno je nešto čime bi se morali voditi ukoliko želite biti uspješni kod žena. Zaista ne znamo od kojeg lika s ove liste možete više naučiti prateći njegovo ponašanje, stil i samopouzdanost u svakoj situaciji. Don Draper ili Harvey Specter, hmm, možda je najbolje da odlučite sami.

>>> 10 životnih lekcija Harvey Spectera

Tags
Back to top button
Close