Kamasutra

Stvari u koje morate vjerovati prije nego priđete djevojci

Nekim muškarcima je prilaženje djevojkama prilično stresno, a radi se o tehnici koja bi trebala biti vrlo jednostavna i opuštena. Baš u tome i leži problem, nisu nikada dovoljno opušteni, uvijek se pitaju milijun nepotrebnih pitanja, previše razmišljaju o svemu i boje se odbijanja. Ako u glavi uspijemo posložiti sve te stvari, tada će vam prilaženje djevojkama postati rutina bez pretjeranih stresova, a igra će vam postajati bolja iz dana u dan. U nastavku teksta vam donosimo u koje stvari morate vjerovati prije nego se odlučite uletjeti prekrasnom komadu kojeg ste do sada samo promatrali.

Prvih tridesetak sekundi odredit će daljnji tijek

Otvorite li dobro razgovor, male su šanse da će vas djevojka iz nekog razloga odmah odbiti. Prišli ste joj, iznenadili je i bitno je da razgovor krene u zanimljivom i opuštenom tonu. Uspijete li je zainteresirati u početnom stadiju razgovora onda ste odradili pola posla. Ako ste zadobili njenu pažnju i postali joj zanimljivi, to je to, nastavite u opuštenom tonu i uberite plodove kvalitetnog otvaranja.

Ona želi da joj muškarci prilaze

Postavite si stvari u glavi razmišljajući o tome da djevojkama laska kad im muškarci prilaze. Djevojke vole pažnju, žele se osjećati poželjne, a ako im pokažete da su vam zanimljive i privlačne, to će ih učiniti sretnijima i djelovati povoljno na njihov ego. Ako su u svom najboljem izdanju i pri tome promatraju okolinu, skupite hrabrost i krenite u napad. Iz razloga što će većini vaš interes goditi, neće biti grube ni ako iz nekog razloga ne žele s vama razgovarati.

Odbijanje nemojte shvatiti na taj način

U životu najviše učimo na svojim greškama, a slična stvar trebala bi se događati i prilikom zavođenja, pa čak i ako niste bili odbijeni zbog vaše greške. Svako odbijanje shvatite kao još jedno novo iskustvo i nemojte ga tragično doživljavati. Odbijanje je najnormalnija stvar kroz koju smo svi prošli barem jednom. U redu, ovaj put niste uspjeli, no sutra je novi dan, još jedna prilika da s novostečenim iskustvom osvojite djevojku koja vam se sviđa.

Svaki ulet me čini boljim

Praksom do savršenstva. Naravno da vam pedeseti ulet neće biti jednak prvom, niti stoti pedesetom. Svakim prilaskom djevojci, postajat ćete bolji, opušteniji i samopouzdaniji. Prisjetite se grešaka koje ste učinili zadnji put, pripremite se i budite spremni kada se sljedeći put pruži prilika i ne ponavljajte greške od zadnji put. Ako ćete ići tim putem, ispravljati greške i dalje pokušavati, uspjeh je zajamčen.

Tags
Back to top button
Close