Tech

Seks u avionu? Sada i za to postoji aplikacija.

Putujete li sami na dulje relacije, avion može biti prilično dosadan način prijevoza, no uz aplikaciju koju vam danas predstavljamo, avionski let može postati prilično zanimljivo iskustvo. Već smo vas upoznali s aplikacijom Tinder koja će vam pomoći da u svojoj blizini nađete djevojke koje također traže nekoga za druženje, vezu ili samo povremeni seks. No, aplikacija “Wingman” ide još stepenicu više ili bolje rečeno nekoliko tisuća metara više jer ćete sada tijekom svog leta među ostalim putnicima moći pronaći djevojku koja voli seks u avionu ili se samo kao i vi želi učlaniti u “Mile High Club”.

Uz pomoć ove aplikacije moći ćete jednostavnim pregledom liste putnika koji su korisnici te iste aplikacije, izabrati osobu koja vam odgovara i na sličan način kao kod Tindera dogovoriti druženje ili nešto više od samog druženja kako bi si skratili let ili ga samo učinili zanimljivijim. Tko zna, možda će Wingman koristiti i neke od stjuardesa koje su gotovo uvijek najzgodnije djevojke u avionu. Jedini problem koji vidimo je što bi među nekoliko stotina osoba u avionu moglo biti teško pronaći nekog tko vam odgovara i koristi tu istu aplikaciju. No, bez obzira na to, ako postoji mogućnost da je na avionu samo jedna zgodna djevojka koja koristi Wingman, onda definitivno vrijedi probati.

people-on-plane1

Gabe Whaley, čovjek koji je izmislio aplikaciju “Wingman”, najavljuje izlazak iste tijekom ljeta 2014. godine, a samo će vrijeme pokazati hoće li se ideja o traženju seks partnera na dugim letovima učiniti zanimljiva ljudima koji mnogo vremena provode putujući zračnim prijevozom. Nama se ideja koja pomaže kod učlanjenja u “Mile High Club” čini vrlo zanimljiva, no pričekat ćemo još malo da vidimo kakav će biti odaziv putnika koji se koriste zračnim prijevozom.

Tags
Back to top button
Close