Birtija

Sedam stvari koje muškarci NE toleriraju!

Mi muškarci smo jednostavna bića. Ne zamaramo se sa svačime što se oko nas odvija. Mi uživamo u životu, jednostavni smo i ne kompliciramo. Međutim, postoje stvari koje nam u sekundi dignu živac i radi kojih bi si počupali i to malo kose što nam je ostalo. Radi takvih stvari udaramo glavom o zid, razbijamo čaše i mobitele, razbijamo nogom vrata i udaramo šakom o zid ili stol. Razlog? Žene i njihova mogućnost da nas piknu tamo di znaju da nas najviše boli. Kako bi osvijestili sebe i svoje bolje polovice, donosimo vam spoznaju o sedam razloga koje jako, jako teško prihvaćamo.

Svađanje s dragom

7 stvari

Žene to nikad neće shvatiti. Muškarci vjeruju u činjenice i logiku, dok žene imaju naviku raspravljati o problemima. Upravo radi tog razloga se svađe pretvore u dugometražno prepucavanje bez trunke zdrave logike. Muškarci mirno i staloženo traže najjednostavnije rješenje problema. Kad žene počnu zanovijetati, dignu ton i počnu nepotrebno vikati, živci popuštaju!

Neuspješna karijera

7 stvari-2

Muškarce vodi ambicija, snovi i strast za uspjehom. Prokletstvo alfa mužjaka. Svatko želi biti faca i umrijet će pokušavajući. U godinama kad radimo kao budale i kad se odričemo užitaka radi višeg cilja i sama pomisao na neuspjeh nas baca iz balansa. Ništa na svijetu ne izaziva u muškarcima toliko nesigurnosti i depresije kao loš posao i loša karijera.

Netko tko neprestano priča

7 stvari 4

Iskreno, muškarci ne vole previše raspravljanja. Idealna muška konverzacija je kratka, precizna i inteligentna. Žene imaju naviku neprestano govoriti i brbljati te hodati za nama i pričati. Rečenice poput: “Zašto nisi pospremio ručnike?”, “Zašto suđe nije oprano?”, “Zašto nisi pospremio krevet?” te univerzalna i neponovljiva “Zašto je daska opet dignuta a kad sam ti sto puta ponovila….”. Da. U tim trenutcima pomišljamo na scenarije dostojne najgorih horror filmova.

Nepoštenje

7 stvari 5

Ni jedan muškarac ne može tolerirati nepoštenje. Muškarci svoje povjerenje daju ljudima u svojoj blizini. Jednom kad ga iznevjerite, treba mu jako puno vremena da se opusti i dopusti vam da to povjerenje obnovite. Muškarci vole direktne i konkretne odnose. Ako nešto želite, recite to odmah. Laži, muljanja i spletkarenja, posebno ako dolaze od bliže obitelji i prijatelja noćna su mora i opasnost za muškarčeve živce i tlak.

Nevjera

7 stvari 6

Muškarci se općenito boje upuštati u ljubavne veze i vrlo su oprezni u takvim odlukama. Ako jedna takva veza doživi nešto poput nevjere, muškarac puca istog trenutka kad za to sazna. Kad se muškarac odluči i prihvati igru, to znači da on tu osobu poštuje i voli. Kad žene to povjerenje iznevjere, udarac na ego, ponos i čast je smrtonosan.

Ponavljanje

7 stvari 8

Muškarci ne ponavljanja. Bilo da se radi o gledanju istog romantičnog filma ili ponovnog objašnjavanja kako se parkira u rikverc.  Tužno je da žene nikad neće shvatiti da nam ne trebaju zanovijetati i dvadeset puta ponoviti što smo zaboravili. Trenutačna amnezija je namjerna.

Debljina

7 stvari 7

Muškarci obožavaju svoje tijelo. Gledamo se u zrcalima, napinjemo mišiće i uvijek znamo koliko imamo kila. Važnost fizičke spreme nam je vrlo važna i tih par kila viška nam smeta i opterećuje nas. Upravo radi toga, ne volimo ni vidjeti druge žene koje ne drže do sebe. Ne radi činjenice da su neprivlačne, već radi činjenice da bi zajedno mogli biti lijepi i zdravi, a nismo. Prema tome, sigurno je netko drugi kriv!

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close