Birtija

Pravo “Predator” odijelo

E sad, smatramo kako ne postoji živući muškarac iz naše regije koji nije bar jednom gledao kultnog “Predatora” s Arnijem. Teško je opisati onaj osjećaj kada smo prvi puta vidjeli Predatora, a mogućnost da se maskiramo u njega nekako nam se činila kao dalek san. San je postao stvarnost kada su obožavatelji preko ebay-a konačno odlučili prodati nekoliko privatnih primjeraka.

predator-001

Možda je malo kasno da biste ovo odijelo nosili na ovogodišnjim maškarama, ali sigurni smo da bi se bez problema pronašla još koja prigoda za prerušavanje u ovo strašno izvanzemaljsko filmsko biće. Ovaj primjerak se nalazi u Kanadi i može se naručiti po cijeni od 2,500 dolara. Namijenjen je osobama visokom od 177 cm do 188 cm i kilaže do 112 kilograma. U savršenom je stanju i vjerojatno će jako razveseliti novog vlasnika. Ukoliko se zainteresirani i želite se počastiti, kliknite na ebay link i krenite u kupovinu.

Do tada mi ćemo se igrati Predatora skrivajući se po grmlju i glumeći da nas nitko ne vidi. Valjda nas susjeda neće ponovo prijaviti policiji.

predator-005 predator-004 predator-003 predator-002

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close