Kulturnjak

Objavljen i treći “Godzilla” trailer

Nakon što nas prvi trailer za novu “Godzillu” uopće nije oduševio drugi je stvari vratio na svoje mjesto. Ovih se dana pojavio i treći u kojemu se može vidjeti kako će zvijer izgledati. Mnogo je sličnija onoj iz originalnog japanskog filma snimljenog 1954. godine.

Radnja je i dalje obavijena velom tajne, a da bi ovaj američki remake, za razliku iz onoga iz 1998. godine, mogao biti uspješan najavljuje i redatelj Gareth Edwards: “Za mene, Godzilla je sila prirode, gnjev Božji ili njegova osveta za naše ponašanje… Nema nikakve ljudske osobine niti osobnost. Želim da to bude epsko. Želim da se naježite dok gledate film!”

Godzilla s prikazivanjem počinje polovinom svibnja i to u običnom, 3D i IMAX formatu, 60 godina nakon prvog Godzilla filma kojem želi odati počast tako što se vratio korijenima i originalnom izgledu strašnog čudovišta iz oceanskih dubina.

Pogledajte trailer i u komentarima ovdje ili na našoj Facebook stranici recite nam mislite li da ćenova Godzilla opravdati očekivanja.

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close