Tech

‘Nipple App’ vam pomaže da upamtite sve svoje seksualne partnere!

Jeste li se ikad ulovili da razmišljate o tome s koliko ste cura do sada spavali? Ne znamo da li je to jedno od pitanja koji Sv. Petar postavlja pred vratima raja, ali sigurno smo da mnogi na njega ne bi mogli odmah odgovoriti bez da malo “prevrte film”.

Nipple je aplikacija koja bi mogla biti od pomoći (ili baš suprotno!) u takvoj situaciji. Nipple vam omogućava da bilježite sve vezano uz vaše seksualne partnere (imena, vole li oralni ili analni seks, vezanje i sl.). Vaša aktivnost bit će prikazana grafički i moći ćete vašu statistiku uspoređivati s onom ostalih korisnika.

Autori aplikacije obećavaju da će jednom kada skupe 50.000 korisnika najaktivnijeg nagraditi putovanjem u Las Vegas. Ovako izgleda trenutačni poredak najaktivnijih korisnika. Želite li i vi biti na toj listi? Mi definitivno nismo zainteresirani, no svejedno bismo se mogli za nekoliko mjeseci sresti u gradu poroka.

nipple-users

Moramo priznati da se nas sama ideja i nije pretjerano dojmila. Osim lošeg engleskog na web stranici aplikacije, smatramo da i nije neka odlika kada muškarac ima potrebu na sav glas svoju okolinu neprestano informirati o svojim seksualnim pothvatima. Pravi muškarci ne pričaju o tome, oni uživaju. Također, smatramo da je vrlo škakljivo ovu vrstu statistike imati na mobilnim telefonima jer se oni često znaju naći u krivim rukama, a ponekad već samo i telefonski brojevi u imeniku ili SMS-ovi mogu izazvati sasvim dovoljno neugodnosti. Korištenje aplikacije odobravamo jedino ako bolujete od Alzheimerove bolesti.

>>> LickThis: Naučite kako pravilno koristiti jezik u oralnom seksu

>>> Tinder: Aplikacija koja vam pomaže pronaći djevojku

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close