Tech

Neka bude svjetlost – Goal Zero Lighthouse 250

Ova zanimljiva stvarčica možda vam neće spasiti život, ali može vam biti od velike pomoći zateknete li se ikada daleko od civilizacije i svih pogodnosti koje ona nudi, a potrebna vam je pomoć kako biste se vratili kući. Goal Zero Lighthouse 250 je malena svjetiljka koja će vam osvijetliti put zatekne li vas mrak, ali i omogućiti punjenje vaših gadgeta bez obzira gdje se nalazite.

Zbog svoje ugrađene litij-ionske baterije pružit će vam i do 48 sati svijetla, a USB port omogućava punjenje velikog broja prijenosnih uređaja. Možda je baš to potrebno da ovaj mališan ipak “spasi nečiji život”, jer u posljednje vrijeme je sve više onih koji jednostavno ne mogu bez svojih gadgeta, pa kada kapacitet baterije priđe k kraju postaju sve više nervozni, da ne kažemo čak i očajni.

Goal-Zero

Još jedna prednost Goal Zero Lighthouse svjetiljke je i to da ugrađena litij-ionska baterija može biti napunjena ugrađenom ručnom polugom pa vas niti u jednoj situaciji ostaviti na cjedilu, a kada ste u mogućnosti može se puniti i preko gradske mreže ili uz pomoć malenog solarnog panela. Ako ste avanturistički tip koji mnogo vremena provodi u prirodi i sviđa vam se koncept svjetiljke koja puni vaše gadgete, onda je ovo prava stvar za vas. Vrijeme je da izdvojite 80 dolara i upotpunite svoju “survival” kolekciju.

Tags
Back to top button
Close