Tech

Marketing Kingdom Zagreb 3 počinje ovog četvrtka

Dugo očekivani marketinški događaj Marketing kingdom, održat će se ovog četvrtka u Cineplexx Centru Kaptol u Zagrebu.

Dvodnevni globalni marketinški događaj koji se održava u pet različitih zemalja, u Hrvatsku dovodi predstavnike iz tvrtki Mashable i Spotifiy. Preko 250 posjetitelja, ovog četvrtka i petka moći će uživati i u interaktivnim diskusijama marketinških gurua iz tvrtki Nokia, Coca-Cola, Billboard i Wired Magazine.

“Već treću godinu rasprodali smo sve ulaznice za našu konferenciju što nam je kao organizatorima ovog događaja veliki pokazatelj da su marketinški profesionalci i više nego voljni sudjelovati i izmijenjivati ideje s nekim od najvećih stručnjaka iz područja marketinga. Dolaze nam delegati iz jedanaest različitih zemalja što donosi dašak međunarodnog duha na Marketing kingdom, a našim će posjetiteljima omogućiti da dobiju uvid u marketinšku perspektivu iz različitih djelova Europe i svijeta.” rekao je Kosta Petrov, glavni direktor P World tvrtke koja je organizator Marketing kingdoma u Hrvatskoj.

Prvi Marketing kingdom organiziran je također u Hrvatskoj, 2011.godine, a njegovi organizatori doveli su predstavnike iz Facebooka po prvi put u regiju. U naredne 3 godine Marketing kingdom doveo je i stručnjake iz Tumblra te organizatore Olimpijskih Igara, također po prvi put u Hrvatsku. Marketing kingdom organizira se u pet različitih zemalja, uključujući Azerbajdžan i Gruziju, a održao se već 11 puta.

Za više informacija o programu molimo vas posjetite službenu stranicu događaja Marketing Kingdom 3.

 mk3-002mk3-004

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close