Kamasutra

Kako rukovati njezinim grudima

Ovoga puta pisat ćemo o njihovim veličanstvima – grudima. Bez obzira kako neki tvrde da više vole guzu, noge ili kosu, nitko nije otporan na pogled prema ženskim grudima. Kako pogled, tako i naše ruke u žaru strasti vrlo često prvo krenu upravo prema grudima.

Obožavamo kada ih možemo dirati. Iako mislimo da smo rođeni sa savršenim znanjem što se tiče ženskih grudi, zaboravljamo kako su grudi zapravo vrlo osjetljive i potrebno je malo više od običnog “natezanja”.

Rukovanje grudima nije znanost, ali nekada ono što je palilo jučer, neće biti dovoljno danas. Kako bi vam olakšali traženje savršene tehnike, donosimo vam 10 načina koji vam mogu služiti kao inspiracija.

10. Napadnite ih straga

Istina, svi volimo kada ih gledamo direktno, ali istina je da ćete najbolji doživljaj imati kada priđete djevojci straga i tako ih uhvatite. Kada ste u tom položaju, imate savršenu poziciju za istraživanje njezinih grudi. Kada ju lagano dirate, njezin mozak izlučuje oksitocin, kemikaliju zbog koje će se osjećati još i bolje.

Za najbolji doživljaj, stanite ispred ogledala.

9. Koristite usnice i jezik

Nije tajna da muškarci vole iskoristiti svoja usta kako bi uživali u ženskim grudima. Također nije tajna da žene vole kada im to muškarci rade. Zapamtite, budite nježni i pratite njezine reakcije jer vrlo često muškarci postanu pregrubi u želji da izazovu sve dublje uzdahe.

8. Navlažite je

Priznajte kako ste pomisli kako ćemo vam objasniti neke nove tajne, ali ovoga puta potrebno je doslovno navlažiti njezine grudi. Odvedite je na erotično tuširanje vrelom vodom. Njezina će krv uzavrijeti, na što će i njezina koža postati osjećajnija na dodir. Ako se tuš može odvojiti od postolja, iskoristite ga za još bolji užitak.

7. Trljajte kroz grudnjak

Koliko god da ste nestrpljivi da skinete i taj predzadnji dio odjeće s nje, pričekajte. Osjećaj koji joj može omogućiti trljanje o tkaninu, drugačiji je od trljanja o kožu. Još veći efekt daju mekši i finiji materijali.

Nakon što je polagano dovedete do ludila, grudnjak će sam odletjeti na drugi dio sobe.

6. Trljanje glavom

Možda zvuči dječački da zavučete glavu među njezine grudi i tresete glavu kao brodski motor, ali bilo kakva akcija je bolja od običnog grickanja i lizanja njezinih bradavica. Ako joj to neće odgovarati, očito je gledala iste filmove kao i mi, u kojima se tako nešto naziva “motorboating” i izvodi se na zabavama studentskih bratstva. Vjerujete nam, probajte i recite da vam oboma nije godilo.

5. Budite nježni

Ne tražimo da upalite najnježnije Oliverove pjesme i jedva dodirujete svoju dragu, ali malo nježnosti nije tako loša stvar. Nježno gladite njezine grudi barem nekoliko minuta i povećat ćete obostranu želju za nečim većim. Također pokazujete kako niste spremni samo na tvrdokornu akciju.

4. Izazivajte je

Znamo da želite osjetiti svaki milimetar njezinih grudi, ali nekada, manje je više. Lagano joj prelazite preko bradavica, tek toliko da ih dodirujete. Nakon što ih osjetite, počnite lagano kružiti kako bi joj pokazali da su vaše ruke spremne za nešto više od samog stiskanja.

3. Uključite malo grubosti

Vrijeme je da krenete malo grublje, ali suzdržavajte se kako ne bi ispali kao neki napaljeni tinejdžer. Mjesta za malo agresivnosti ima, ali ovdje je procjena – ključ uspjeha.

2. Lagano s njezinim bradavicama

Znate da su ankete pokazale kako ne znamo s ženskim bradavicama? Znate da se dosta muškaraca prema njima ponašaju kao da su gumbi od lifta? Vrijeme da pokažemo da smo drugačiji. Budite nježni, a grubi jedino ako vam daje do znanja da voli grublje. Sam osjećaj uzbuđenosti bradavica putuje u jednak dio mozga kao i stimulacija klitorisa. Posvetite posebnu pažnju kada ste na njezinim bradavicama, ali nemojte se predugo zadržavati na istom mjestu, jedino ako stvarno znate što radite.

1. Ostali dijelovi grudiju su također važni

Kada vidite gole grudi, prvo što vidite su bradavice i područje oko njih. Ali zapamtite da su svi dijelovi jednako važni za najbolju stimulaciju i užitak. Istraživanja su pokazala kako je područje iznad bradavica jednako važno kao i sama bradavica.

To ne znači da morate odmah navaliti na cijele grudi, dovoljno je da date do znanja kako ste svjesni da postoji i nešto više od samih bradavica.

Kako dalje?

Zapravo, jedini način da saznate što od svega navedenoga vaša bolja polovica voli, jest da probate i tada se ravnate prema tome. Svaka žena voli drugačije stvari i bilo bi pogrešno sve ponavljati kao na radnoj traci. Uživajte jednako kao i ona.

 

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close