Kamasutra

Kako doživjeti seks za jednu noć

Slobodni ste, ne volite obaveze i uživate u tome. U redu, ali ako baš niste odlučili da će Desanka Šakić biti vaša jedina ljubav života, onda biste s vremena na vrijeme trebali nešto i ubosti. No, imati vezu za jednu noć je umjetnosti za sebe, a ako je želite doživjeti, potrebno je slijediti određena pravila, pripremiti strategiju i koristiti tehnike koje će vam pomoći da na kraju svega ne biste ponovo sapunali mačora u solo izvedbi. U nastavku teksta vam donosimo koji su koraci i na što sve treba obratiti pažnju kako bi bili uspješniji u igri, te koji je put da odvedete lijepu ženu na cjelonoćno upoznavanje pod plahtama.

Budite avanturistički raspoloženi

Veza za jednu noć je avantura, pa je bitno da ste avanturistički raspoloženi i spremni na sve što vam večer donosi. Zabava, neizvjesnost, seksualna napetost koja se može rezati nožem i barem pola poza iz Kama Sutre u vašim mislima. To će vas izdvajati od gomile pijanih kojima je jedini cilj da im večer završi ispod šanka. Vi imate drugi cilj i žene će vas zbog toga zamijetiti, a kad se to dogodi, ostvarili ste prvi korak do toga da i vama večer završi ispod, s čime nikako ne mislimo na šank.

Pažljivo birajte lokaciju

Ako izlazite s naumom da na kraju večeri neka sretnica ipak završi u vašem krevetu, onda izaberite barove koji se nalaze u blizini vašeg mjesta stanovanja. Situacija u kojoj na kraju večeri pozivate malenu na druženje u intimnijoj atmosferi, a do kuće vam je potrebno “tri dana jahanja” i nije baš idealna, jer višak vremena daje joj mogućnost da razmisli o tome što upravo radi, a kad žene previše razmišljaju, često se i najbolje stvari ne završe dobro.

Riješite problem sa smještajem

U slučaju da ste zaista daleko od kuće, da nemate svoj stan ili da još uvijek živite s roditeljima ili cimerom, to bi moglo poprilično utjecati na vašu igru. No, to ne znači da zbog toga nije moguće doživjeti vezu za jednu noć. Ako je u tome problem, predložite joj da ipak odete do njenog stana jer je vaš trenutno u fazi kompletnog preuređenja. Postoji mogućnost da je i ona u sličnoj situaciji, ali to ne znači da veza za jednu noć ne može prerasti u dobru zabavu, jer lokacije za brzi seks mogu se pronaći na svakom koraku.

Flert je filter

flert

Naravno, većina veza za jednu noć nastanu iz flerta koji s nastavi tijekom večeri. Kako se ne radi o igri na duge staze, a znate s kojim ste ciljem vani, bitno je ući u flert sa što više djevojaka koje vam se sviđaju jer sve je samo igra brojeva. Neke od njih će biti za, neke neće, a najbolji filter da saznate koje su ti djevojke potencijalne “suparnice” pod plahtama je flert.

Platite joj koju cugu

Alkohol će je opustiti i olakšati vam put do toga da se na kraju večeri zajedno uputite prema tvom stanu. No, samo bez želje da je napijete i onda pokušate iskoristiti situaciju jer bi se moglo dogoditi da vam “preuredi” stan, pa da sav taj alkohol završi na krevetu, podu ili zidovima, a nije ni isključeno da bi vi mogli biti meta “napada”. Pokoja čašica biti će sasvim dovoljna da bi se zagrijali na radnu temperaturu i opustili u razgovoru, a kad teme krenu u smjeru seksa, vrijeme je da s priče pređete na djela.

Vodite igru

Ako ne mislite voditi igru, onda je bolje da ostanete kod kuće. Djevojke ne vole ponašanje “smrznute lignje”, pa je bitno da od trenutka upoznavanja imate glavnu riječ. Izvedite je na cugu, započnite razgovor, izvedite je na ples, a nakon plesa na mjesto gdje možete udahnuti malo svježeg zraka i u miru porazgovarati. Kad vidite da je spremna, vrijeme je da je povedete kući. Bitno je uvijek je voditi i na kraju ćete uspjeti u svom naumu. Čak i ako dođe do seksa, budite taj koji će voditi glavnu riječ, jer žene vole samopouzdane i dominantne muškarce.

Tags
Back to top button
Close