Birtija

Istraživanje pokazalo: Žene vole kuhare!

Sigurno ste se barem jednom pitali koja to zanimanja najviše vole žene. Ne samo pitali, već pokušali uletjeti ljepotici na šanku i nadali se da ste pogodili što ona najviše voli. Upravo je istraživanje o tome što žene najviše traže i vole izradio najveći britanski portal za povezivanje žena i muškaraca IllicitEncounters.com, u kojem je sudjelovalo više od 2,000 žena.

Do sada se smatralo kako djevojke traže bogate, uspješne, poznate i avanturističke tipove muškaraca, ali završni rezultati su iznenadili mnoge (pa i nas same), pa su se tako na prvom mjestu sa 27% glasova našli kuhari. Očito je izreka “Ljubav ide kroz želudac” istinita i kuhari najbolje prolaze kod žena. Jedan od komentara najbolje opisuje ovakav izbor: “Žene vole kada ih se razmazi, pogotovo u kuhinji”. Također, žene vrlo često poznavanje kulinarstva povezuju s osjećajnošću i željom da zadovoljite tuđe potrebe.

Na drugom mjestu su se smjestili liječnici s 23%. Oni pak pružaju sigurnost što je također vrlo bitno kod biranja životnog partnera. Odvjetnici su zauzeli treće mjesto s 15%, slijede vatrogasci s 12% i nakon njih poljoprivrednici s 6%.

Sada kada ste saznali koje zanimanje odabrati ukoliko još niste odlučili kuda krenuti, vrijeme je da se primite posla i usavršite svoj zanat. Za one koju već znaju kuhati, upišite studij medicine i dignite svoje šanse na više od 50% 🙂

jamies-fowl-dinner_2402873b

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close