Lifestyle

Ideje za namještaj pravih macho muškaraca

Svaki muškarac koji svoj osobni prostor dijeli s pripadnicom ljepšeg spola upoznat je s čudnovatim i nelogičnim željama i idejama uređenja prostora. Muškarca se nikad ne pita kakve boje bi bilo dobro da budu zidovi ili koje boje da bude kuhinja. To je u mnogim slučajevima odlična stvar, jer pokušavati promijeniti nečiji ukus za boju ili smisao za dizajn je nemoguće. Zato se u pravilu maknemo i puštamo da naše drage urede prostor kako se njima sviđa.

No, postoji namještaj koji se sviđa i muškarcima! Postoji namještaj radi kojeg bi svaki muškarac riskirao svađu i poput djeteta zabranio diranje, korištenje a ponekad čak i gledanje u njegove stvari! Da, ima nas i takvih. Ako uskoro krećete u opremanje kuće, stana, garaže ili vikendice, bacite oko na galeriju u kojoj možete naći odlične ideje i savjete kako svoj prostor obilježiti kao pravi macho!

muski-namjestaj-02

muski-namjestaj-01

muski-namjestaj-03

muski-namjestaj-04

 

muski-namjestaj-06

muski-namjestaj-05

muski-namjestaj-08

muski-namjestaj-07

muski-namjestaj-10

muski-namjestaj-12

muski-namjestaj-11

muski-namjestaj-13 muski-namjestaj-14 muski-namjestaj-16

 

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close