Lifestyle

I to postoji: ‘Walk of Shame’ kit za cure

Kako smo nedavno pisali o tome kako posložiti stvari u glavi kad je u pitanju “one night stand” dosurfali smo usput i do jedne stvari koja ponekad u takvim situacijama dobro dođe. Ako niste upoznati s pojmom “walk of shame” rado ćemo vas uputiti – to je ona, pomalo nezgodna, situacija kada nakon ludog i pijanog izlaska noć provedete u tuđem krevetu, a ujutro kada se probudite i količina alkohola u krvi mnogo je manja, treba duboko udahnuti, otvoriti vrata stana vašeg sinoćnjeg ljubavnika ili ljubavnice i napustiti “mjesto zločina” u istoj odjeći te pritom privući što manje pažnje.

Ovo za nas muškarce obično i nije neki problem, ali curama može biti izuzetno neugodno iskustvo kojeg se užasavaju. Ipak, svatko tko bi je vidio tog nedjeljnog jutra kako u kratkoj svjetlucavoj haljinici i u cipelama visokih potpetica nespretno poravnavajući raščupanu kosu, osvrčući se da li je tko gleda, izlazi iz vašeg stana odmah bi znao što se iza tih vratiju noćas događalo. No, od nedavno postoji tvrtka koja je doskočila tom problemu i na tržište izbacila ‘Walk of Shame Kit’.

walk-of-shame

Kit sadrži sve što je djevojci potrebno da izlazeći iz vašeg stana i zgrade privuče što manje neželjenih pogleda. Krenimo redom:

  • haljina
  • japanke … jer je bitno što brže napustiti lokaciju, a u japankama je to mnogo lakše  nego u štiklama
  • ruksak … za strpati sve svoje stvari unutra
  • sunčane naočale … jer pogled sigurno nije najbistriji, a i teže će je tko prepoznati
  • četkica za zube … jer zubiće treba prati baš svakog jutra, a tko zna što su joj usta sve radila te noći
  • maramice za skidanje šminke
  • zgodno dizajnirana kartica … na koju ona može napisati svoje ime i broj telefona (u slučaju da se niste stigli dovoljno dobro upoznati)

Cijena? $35! Jedino nismo sigurni hoće li će neka cura, ako ikada i nabavi ovakvu stvar, ponijeti je sa sobom van baš onda kada će joj zapravo i trebati. Možda ne bi bilo loše da vi nabavite jedan i držite ga u stanu. Što mislite o tome? 😉

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close