Sport

I Chelsea ima svog zaštitnika – Eva Carneiro

Kada je Roman Abramović postavljao na mjesto trenera Andre Villas-Boasa, nije ni sanjao da je s njim dobio i nešto što se pokazalo nezamjenjivo, ali i nešto što donosi sreću. To nešto došlo je u obliku fizioterapeutkinje Eve Carneiro bez koje bi klupa Chelsea bila nekako prazna. Andre je zbog “loših” rezultata dobio nogu, Eva je ostala i s pravom možemo reći da je postala zaštitni znak nogometnog kluba iz Londona.

Djevojka iz Gibraltara je prije odlaska u Chelsea, završila medicinu na Sveučilištu iz Nottinghama i radila za britanski olimpijski zdravstveni institut. Nakon dodatnih tečajeva iz ortopedije, seli u Australiju kako bi radila na različitim sveučilištima za sportaše uz svrhu stjecanja dodatne prakse. Vraća se 2008. godine i postaje dio liječničke ekipe koja je otputovala na Olimpijske igre u Pekingu.

Nakon tih igara, 2009. godine dobiva posao u drugoj momčadi Chelsea, te je u sezoni 2011-12 Villas-Boas seli na klupu prve momčadi.

Eva Carneiro se uz vrlo naporan posao u nogometnom klubu bavi i vrlo zanimljivim hobijima. Uz jahanje i ples, Eva obožava surfati i kada god stigne pobjegne kako bi barem malo ulovila poneki val.

Ako do sada niste impresionirani, pogledajte nekoliko fotografija prelijepe Eve i odlučite dali bi je postavili da se brine za vašu nogometnu momčad.

eva-002eva-006eva-001eva-004eva-005eva-003

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close