Brzina

Harley Softail Slim prerada iz tvrtke Rough Crafts

Rough Crafts je tajvanska tvrtka koja se bavi preradom motocikala i iz priloženog vidimo da im to vrlo dobro ide. Najnovija rukotvorina je prekrasan prerađeni Softail Slim model poznatog američkog proizvođača motocikala Harley-Davidsona. Znamo da se o ukusima ne raspravlja, ali u originalnoj verziji ovaj model poprilično nam je dosadnog izgleda, no, tu je uskočila več spomenuta tvrtka Rough Crafts i napravila motocikl koji će mnogima postati predmet žudnje. 

Harley Softail Slim prerađen je u tipičnom retro bobber stilu, što znači da je pristup prerade minimalistički, prilikom čega se prednji blatobran najčešće uklanja, dok se zadnji skračuje. Zbog minimalističkog pristupa, svi suvišni djelovi se uklanjaju kako bi se smanjila masa motocikla. Motocikl prekrasnih linija dobio je i neke nove dijelove, poput ručno rađenog rezervoara i sjedala, te novih napalataka u retro stilu.

softail1

Minimalistički pristup, crna boja uz poneki detalj zlatnog sjaja ovaj motocikl čine jednom od ljepših prerada koje smo imali priliku vidjeti u posljednje vrijeme. Ovo je zasigurno prerada koja će se svidjeti i onima koji možda nisu ljubitelji Harley-Davidson motocikala, a mi ćemo biti prvi koji priznajemo da smo očarani viđenim.

Tags
Back to top button
Close