Brzina

Ducati Diavel za 2015. godinu

Ducati nas svako malo iznenadi prekrasnim motociklom, a danas vam donosimo zvjerku iz njihove ponude naked motocikala. Iako je 2014. godina tek počela, u Ducatiju su već odlučili predstaviti Diavel koji će se u salonima pojaviti 2015. godine. U odnosu na stariji model došlo je do određenih promjena što se tiče izgleda motocikla, ali nam je izuzetno drago da je Diavel zadržao svoj brutalan izgled.

Baš taj brutalan izgled je to što nas oduševljava na ovom motociklu, na prvi pogled kao da se spremate zajašiti bizona, jer Diavel je impozantan iz svih kuteva gledanja. Kako bi izgled motocikla osvježili i učinili ga još privlačnijim, prednje svijetlo je nanovo redizajnirano, a stražnje je sada kompletno u LED tehnologiji. Možete primijetiti da je došlo i do određenih promjena na usisnicima zraka, koji nas malo podsjećaju na one Yamahe V-Max.

BO10_Diavel

Kako vaša suvozačica ne bi trpjela na dužim rutama i pri tome zahtijevala stajanje svakih nekoliko kilometara, tu je i novo, mnogo udobnije sjedalo. No, sigurni smo da se neće žaliti kada zabrunda moćni V-Twin Testaretta pogonski agregat čiji DNA potječe direktno s trkaćih staza. Svih 162 konjske snage i više od 130 Nm okretog momenta pružit će vam mnogo uzbuđenja. Iz Ducatija najavljuju da će vožnja novim Diavelom biti ugodnija, a snaga agregata iskoristivija nego na starom modelu.

U videu možete vidjeti kako Diavel izgleda na ulicama Las Vegasa, a nadamo se da ćemo uskoro vidjeti koji primjerak i na našim prometnicama.

ducati-diavel-ducati

Tags
Back to top button
Close