Lifestyle

Dosta vam je svega? Vrijeme je za život u šumi!

Postoje dani kad se naši problemi čine nerješivima, kad vam je jednostavno dosta politike, zakona, poreza, gladnih i siromašnih, skupih mobitela, lijepih cipela, kredita za auto koji vam ne treba i sličnih kapitalističkih odvratnih navika koje su vam nametnute radi ideje o boljem i kvalitetnijem životu. Da li ste se kad zapitali zašto mnoge muškarce ulovi kriza srednjih godina? Pa jer je KRIZA!!!

Alek je dečko star 31 godinu i on se također pitao ta pitanja. No, za razliku od nas, Alek je poludio i odselio u šumu! No, nije to baš učinio u jednom danu. Pripremio se. Alek je po struci web designer koji je odlučio da želi sam izgraditi kuću u kojoj će živjeti. Umjesto da se odlučio na kredit i kupio neku kuću ili krenuo graditi sa zidarima novu, on se bacio u istraživanje i krenuo učiti ako bi sam izgradio svoj brlog.

Rezultat je i više nego očaravajuć!

zivot-u-sumi-18 zivot-u-sumi-17 zivot-u-sumi-16 zivot-u-sumi-15 zivot-u-sumi-14 zivot-u-sumi-12 zivot-u-sumi-13 zivot-u-sumi-11 zivot-u-sumi-10 zivot-u-sumi-08 zivot-u-sumi-09 zivot-u-sumi-07 zivot-u-sumi-05 zivot-u-sumi-06 zivot-u-sumi-04 zivot-u-sumi-02 zivot-u-sumi-03 zivot-u-sumi-01

Na kraju, Alek je sa svojom curom sebi napravio dom kakvog mnogi od nas možemo samo sanjati. Prekrasna kućica je mobilna, ima puno svjetlosti, mala je i odlično organizirana. Što više zapravo čovjeku treba? Da li nam treba sav taj luksuz na koji smo naučili? Da li stvarno moramo živjeti u ogromnim stanovima, opterećeni kreditima, bez novaca da putujemo, istražujemo i budemo sretni?

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close