Lifestyle

Deset tajni koje svaki muškarac skriva

Nitko nije savršen! Iako se svi mi na Facebooku i ostalim društvenim mrežama pokušavamo prezentirati, svjesno ili nesvjesno, kako smo zanimljivi, simpatični, duhoviti, zgodni, brižni i zapravo, blizu savršenstvu, to nažalost nije istina. No, istina je jedna. Blesavi znamo biti! Smiješni? O da! Ako pod tim smatrate da se možemo dobro nasmijati svojim gafovima i glupostima, kojih nažalost ima puno. No, osim toga, postoje neke stvari koje muškarci kod sebe ne vole i koje uvijek pokušavaju promijeniti i sakriti. Nećemo vam baš sve otkriti, s obzirom da nas ima svakakvih, no obratite pozornost na neke i pokušajte na njih utjecati. I ne brinite se, niste sami u svojim problemima!!!

1. Previše vremena gledamo u TV

muske-tajne-10

Dok se svi bave nekim super važnim i zanimljivim stvarima, raspravljaju o politici, ekonomiji, filozofiji i smislu života, mi odmaramo uz omiljenu nam televiziju. Ako ste jedan od rijetkih koji može to odraditi uz metarnu telku i udobnu kožnu fotelju uz prateći stolić s hladnom limenkom pive i čipsa, zavidimo vam!

2. Nosimo ono što nam drage odaberu

muske-tajne-09

Postoje dvije vrste veza. U jednoj vaša bolja polovica je ta koja nosi hlače u vezi ne da vam puno da razmišljate. Vi ste komad mesa koji je proizveden da se troši, i to je ok! U drugoj, ona je ta koja vam kaže koje hlače da nosite. Da, koma, katastrofa, apokalipsa, nazovite to kako god želite, no predali smo se njihovom modnom odabiru.

3. Tvrdimo da smo pročitali cijelu knjigu

muske-tajne-08

Zadnja knjiga koju smo pročitali je zapravo Playboy iz 90-ih. I to ne cijeli, onaj dio s vicevima. I naravno, hobiji i zanimanja cure na duplerici. Ali ako nas netko pita, puno čitamo, znamo sve o svjetskim temama i jako smo zabrinuti kako će zapravo završiti ova naša ljudska rasa. Aha. Čips, piva, sise.

4. Sami sebi se ne činimo tako zanimljivim

muske-tajne-07

Možda ste i vi primijetili da ste uvijek okruženi ljudima koji se u životu bolje snalaze, provode, bolje cure osvoje, bolje aute voze i bolje viceve znaju. Bez brige, normalno je da mislite kako vi baš niste tako jako zanimljivi. Naime, istina je ta da o vama to i drugi muškarci misle. Bar oni koji ne lažu i pretjeruju. Te razbijte.

5. Ljubomorni smo na svojeg najboljeg frenda

muske-tajne-06

Da, ljubomora je odvratna. I kad je bar ne bih mogli osjećati. Ali, što je, tu je. Kad naš prijatelj ostvari neki uspjeh u životu, naravno da smo ljubomorni! Sretni smo također, ali ljubomora je tak neki prokleti osjećaj koji nikako da nestane. Uglavnom, znamo da ga osjećate, priznajte to i olakšajte si dušu. Vama će biti lakše a on će biti još zadovoljniji i sretniji radi svojeg uspjeha.

6. Potajno pogledamo poruke naše drage

muske-tajne-05

Ovo ne rade svi muškarci. Ah, laž. Istina je ovakva. Ovo nisu uradili oni muškarci koji su nisu imali priliku to uraditi. Svi smo maaaalo krivi jer smo na brzaka bacili pogled na mobitel ili na Facebook naše drage. S kim se to toliko dopisuje? Tko joj najviše lajka slike? Pripazite s tom blesavom željom. Mogla bi prerasti u nešto nezdravo.

7. “Slučajno” smo poslali poruku bivšoj curi

muske-tajne-04

Da, glupa je fora, znamo. Ali kad sve ode kvragu, i to je način da se razbije led i započne razgovor. Nekad je poruka slika. Nekad samo neki glupi tekst. No, uvijek pokušavamo biti simpatični i slatki. Muškarci uvijek osjećaju neku odgovornost da provjere što se događa s bivšim ljubavima. Ne zato da im se vratimo i da živote s njima provedemo jer je bilo bolje onda nego je sad i bla, bla, bla. Samo radi tog nekog osjećaja obveze valjda…

8. Lažemo kad kažemo da imamo planove samo da bi izbjegli druženje s nekim dosadnim

muske-tajne-03

Nekih ljudi se jednostavno teško riješiti. Toliko su uporni da je jedino to što bi ih odbilo direktan odbojan pristup i vrijeđanje u lice. A neki od nas nisu baš za to. Nismo konfliktne osobe i ako nam se netko smili, radije ćemo ga izbjegavati glupim lažima nego reći u lice da su jadni, dosadni, tužni, glupi, retardirani… nastavite niz. Uglavnom, brinemo se za slabije među nama i ponekad im izađemo u susret nekom kavom ili pivicom.

9. Ponekad i mi zaplačemo, ali samo ponekad

muske-tajne-02

Nije to nešto čega se trebamo sramiti! Postoje filmovi o junacima koji su živjeli, o muškarcima koji su dali svoj život za druge, poginuli u ratu, na asteroidu, u bolnici, nesretni i ostavljeni sami. Oni su zavrijedili naše suze!

10. To je to, to su sve tajne koje svaki od nas ima i sve se odnose na sve nas!

muske-tajne-01

Ne brini, muško si i u redu je da postoje neke tajne za koje ne želiš da drugi znaju. Ali, mi znamo. Znamo da si i ti taj koji imaš osjećaje. Znamo da si i ti bio povrijeđen. Ne brini. I ti si dio našeg čopora.  

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close