Kamasutra

7 znakova da nije zainteresirana za tebe

Žene ponekad mogu biti zaista strpljive i pristojne te vam neće htjeti iskreno u oči reći da joj jednostavno niste privlačni i interesantni. Naravno, ima i onih brutalno iskrenih koje će vam odmah reći što misle i da li vam se uopće isplati truditi.

U nastavku donosimo sedam obrazaca ponašanja na temelju kojih možete prepoznati manjak interesa s njezine strane. Kada ih prepoznate i prihvatite uštedjet ćete si mnogo vremena i energije. Ponekad je potrebno pretrpjeti koji poraz, no neka vas to ne deprimira. Ima dovoljno drugih riba u moru! Krenimo redom:

Cura kojoj se sviđaš neće više puta za redom odgađati dejt!

Ako vas “odbije” jednom ili dva puta ništa strašno. Možda je zaista u gužvi i mora odgoditi druženje za neku drugu priliku. No, ako se takve isprike ponove više puta vrijeme je da shvatiš da nisi u igri.

Prezauzeta je da s tobom popije kavu? Daj joj dva tjedna vremena pa ako u ta dva tjedna ne nađe vremena da s tobom ode na kavu pusti sve. Nisi joj napet, a ako je slučajno stvarno toliko zauzeta javit će se kad bude mogla. Ako se ne javi – budi muško, prebrodi to i za početak pogledaj neki dobar pornić. Osjećat ćeš se bolje!

Često priča o svom bivšem/bivšima ili drugim muškarcima!

Ako često spominje druge muškarce ili bivše jedno je kristalno jasno – definitivno nije zainteresirana za tebe i na najboljem si putu da joj postaješ muški frend. Nisi muškarac za nju i što ranije shvatiš da nikada neće biti ništa više između vas to bolje za tebe. Uštedjet ćeš si mjesece života.

Govor tijela otkriva sve!

Smiješka li se? Sramežljivo spušta pogled kad ste sami? Postepeno vam se približava dok pričate? Lagano te dodiruje? Ili možda stoji prekriženih ruku dok ulaziš u “njen prostor”.

Govor tijela mnogo toga otkriva. Često pomaže u određivanju što ona zapravo osjeća i kad to ne želi reći.

nezainteresirana-zena

Izbjegava biti nasamo s tobom

Svaki puta i na sve moguće načine izbjegava situacije u kojima bi se mogla naći nasamo s tobom? Čak i kad dogovorite kavu ona povede prijateljicu?

Stvari su poprilično jasne. Definitivno nije zainteresirana za tebe, ali nema dovoljno hrabrosti (ili srca) da ti to direktno i kaže. Što ćeš učiniti? Gubiti vrijeme i čekati da primijetiš i druge znakove ili poslušati naš savjet i baciti ponovno udicu u drugom smjeru?

Pokušava ti smjestiti druge cure

Ni na kraj pameti joj nije ništa drugo osim eventualnog prijateljstva. Ona je sigurna da nisi za nju, ali ipak smatra da ćeš sigurno usrećiti neku drugu curu. Možeš to shvatiti kao zgodan kompliment ili jako dobar odjeb. Ti biraš.

Ponovo je aktivna na stranicama za upoznavanje!

Divan je taj Internet! Ljudi su ovdje na raznim servisima vrlo jasni kada su u pitanju njihove želje i očekivanja. Žene, iako to nikada neće priznati, ili traže dobru vezu ili samo jako dobar seks.

Ako si i nakon upoznavanja primijetio da se ponovno ulogirala na neki servis to definitivno nije dobar znak! Ne nadaj se – nisi je se dojmio! Ona traži dalje, kreni i ti.

nije-zainteresirana-2

Rekla je da se je ponovno s bivšim? Sve je kristalno jasno!

Ako do sada nisi shvatio – gotovo je, izvukla je posljednji jocker – odustani i briši dalje prije no što blokira tvoj broj i sve profile na društvenim mrežama. Duboko udahni i izbaci je iz glave. Ovo će ti pomoći.

>>> 5 najčešćih pogrešaka u prilaženju ženama

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close