Kamasutra

3nder App: Pronađite ekipu za seks u troje!

Nedavno smo predstavili Tinder – aplikaciju koja vam pomaže pronaći djevojku ili možda samo prijateljicu s povlasticama – ako vam se seks trenutno na listi prioriteta nalazi poviše od ozbiljne veze. Što god da ste tražili, nadamo se da smo vam pomogli i da ste bili uspješni. Mi ćemo biti zadovoljni ako ste vi sretni, neovisno o tome da li trenutno zaljubljeni šetate nekim parkom čvrsto stišćući ruku nove cure ili ste i jutros “vadili korijen” iz treće nepoznate ovog tjedna. Uživajte u vašem odabiru.

Budući da smo poprilično sigurni da vas “preko nekoliko” nije probalo ménage à troisdanas idemo korak dalje te predstavljamo aplikaciju koja će vam pomoći da pronađete ekipu za seks u troje! Nažalost, aplikacija još nije dostupna za download na vaše mobilne telefone, no – ako vas ovakve aktivnosti privlače – ne gubite vrijeme i predbilježite se kako bi vas autori prve obavijestili kada aplikacija bude dostupna na Google Play te iStore.

3nder-app

Kako je servis “couple friendly”, tj. radi i za samce i parove (2+1, 1 +1 +1) čini se da je ovo vrlo jednostavan način da pronađete  ekipu ili pojedince za igre bez granica u troje. Osim što će vam pomoći da pronađete nekoga sa sličnim interesima i fantazijama 3nder misli i na vašu privatnost. Vaše aktivnosti na servisu lako je sakriti od prijatelja i obitelji.

>>> Aplikacija koja vam pomaže pronaći djevojku

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close