Kamasutra

Vrste seksa koje svaki muškarac mora probati

Seks pruža nevjerojatne mogućnosti, možete se pohvatati na raznim mjestima, bez obzira koje je doba dana i pri tome isprobavati nebrojeno mnogo stvari. Ne postoji nitko tko je isprobao sve mogućnosti, jer načini i mogućnosti na koji možete imati seks jednostavno su neiscrpne. Ako slučajno naiđete na osobu koja tvrdi da je probala baš sve, vjerujte da nije, samo nema dovoljno bujnu maštu. Vrste seksa koje vam donosimo u nastavku neki su već probali, ali tvrdimo da ih tijekom života mora probati baš svaki muškarac.

Seks na odmoru

Ima nešto u tome kad sa svojom boljom polovicom odete na mjesto gdje vas nitko ne poznaje, gdje imate potpuni mir i gdje se možete opustiti i zaboraviti na sve brige. Ako ste potpuno opušteni i ne mislite na nešto što vas očekuje kod kuće, rokove na poslu ili brige oko plaćanja računa, seks jednostavno ne može biti loš. Mogućnost da se potpuno usredotočite na taj trenutak, bez ikakvih ometanja sa strane, omogućit će vam da upoznate intimu na jednom sasvim drugom nivou. Seks na plaži, seks u bazenu, u hotelskoj sobi ili pod tušem, birajte, mogućnosti su neograničene.

>>> Seks na plaži više nije in, uđite u “Mile-Low” klub

Pomirbeni seks

Priznajte da ste se barem jednom posvađali s djevojkom baš iz tog razloga. Ako ste ipak u onom malom postotku koji nije, vrijeme je da se dignete od računala i zakuhate “frku”, a onda se prepustite seksualnoj napetosti i pomirite se pod plahtama. Vjerujte da će vam seks biti mnogo napetiji nego inače, a dobra je stvar što ćete na kraju razriješiti problem. Na žalost ne uspijeva uvijek, ali vrijedi pokušati.

Žestoki seks

Znamo, mnogi su maštali o tome, a ako ga još niste isprobali, možda je baš sad vrijeme za to. Malo agresivnosti u krevetu potpuno će promijeniti seksualni odnos i samo još više podići strasti između vas i partnerice. Oslobodite svoje životinjske instinkte, učinite nešto neočekivano i uživajte u tome. Samo bez pretjerivanja kako vam to ne bi bio posljednji put.

Lijeni seks

Postoje dani kad vam se jednostavno ništa ne da, a čak vam se i seks čini kao nešto s čim vam se danas ne da zamarati. No, možda je baš to idealna situacija za malo akcije. Seks ne mora uvijek biti ludo, žestoko hrvanje u kojem ćete porušiti pola namještaja. Probajte koji puta i lagani lijeni seks. Idealna situacija je nedjeljno kišno popodne uz televizor, zašto ne biste malo začinili “program”.

…za ostatak teksta pritisnite NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags
Back to top button
Close