Birtija

Vrste neugodnih prijatelja koje svi trpimo i volimo

Ima li što gore na svijetu od neugodnog i blesavog prijatelja koji vam može uništiti dan u sekundi? Naravno, nitko nije savršen, no neki od naših poznanika stvarno znaju biti naporni, neugodni i dosadni. A da ne spominjemo kako nas znaju osramotiti pred curama. E, tu dolazimo do problema. Radi dugogodišnjeg poznanstva toleriramo razne gafove i pogreške, no tome nekad treba stati na kraj. Upravo zato pišemo i ovaj članak, kako bi neki od tih majmuna pročitali ovo i našli se na listi. Hej mulac, pronađi se u ovih deset tipova i razmisli o svojem ponašanju!

Klinac u tijelu muškarca

igracke

Taj tip još i nije toliko iritantan koliko su ostali, no svejedno zna ići na živac. Kupuje autiće, skuplja lego kockice, tjera vas da s njim hodate po shopping centru u potrazi za novom serijom vatrogasnih vozila Burago ili gnjavi da mu kupite maketu britanske hitne pomoći za rođendan. Kad god ga posjetite prvo morate u razgledavanje njegove kolekcije igračaka, što ako ste u pratnji nove ljubavi može biti neugodno. Što će ljepotica misliti kad vidi da imate prijatelje koji su ostali u pubertetu? Pa da ste i vi isti poput njih! No, unatoč tome su nam dragi i uvijek se s njima lijepo zabavimo i podružimo. Naravno, jer imaju najnoviju plejku, puno igara i uvijek prazan stan jer su naravno, solo!

Najgori plesač na svijetu

plesac

Termin “dvije lijeve noge” ni približno ne opisuje stupanj retardacije centra za motoriku u mozgu vašeg prijatelja koji igrom slučaja, unatoč očiglednoj dijagnozi na temelju koje može dobiti besplatan parking u centru, obožava plesati! Ne samo to, već je i dugogodišnji član plesne škole “harmonika” što voli pokazati baš usred noćnog izlaska u kafiću gdje ste upravo uspjeli prići ljepotici koju već jedno vrijeme gledate. Da, stupanj neugodnosti je prilično visok, ona odlazi, a vi ostajete solo s baletanom.  S druge strane, bar se možete dobro nasmijati.

Lažljivac

lazov

E takvih ima najviše. On još od djetinjstva obmanjuje, iskrivljuje, uveličava i pretjeruje do te mjere da mu je već prešlo u naviku te se pretvorio u patološkog lažljivca spremnog za kliniku. Njegov auto ima poseban chip koji mu je dao dodatnih 120 konja. Njegov stari je unuk Supermena. Ima bratića koji vozi Ferrari i vozili su se 420km/h po Grobniku. Deda ima helikopter, a baka trideset apartmana. I to ne na istoj lokaciji. Najgore je što uvijek uspije nahraniti neku ljepoticu i s njom nestati usred noći dok vi jednostavno ne vjerujete kako mu uspijeva. Dobra strana, dobar je prijatelj i uvijek će vam biti potpora, čak i ako dođe do fizičkog obračuna. A onda će svima ispričati kako ste razbili pet izbacivača i poj****i im cure.

Napaljenko

napaljenko

E, ovaj je jedan od najgorih. Dvije pive i poput nedavno puštenog zatvorenika počinje dobacivati svakoj curi koja uđe u njegovo vidno polje. “Hej lutko sjedni tu, baš se jedan digo”. “Mala daj mi pi***, znam da imaš!” i “Hej ljepotice, pošto je sat vremena?” te slični uleti njemu ne stvaraju neugodu i radi nekog čudnog razloga ga još uz to i dobro zabavljaju. Kad ste s njim na kavi, na fejsu pretražuje profile i uletava stotinama cura. Pokazuje na mobitelu slike rugoba s kojima se navodno provodio a vi mu nemate srca reći istinu. No, ima tu i nešto pozitivno. Pokraj njega, vi ste premija!

Naporni šarmer

slinavac

Ili je riječ o hormonalnom poremećaju ili ga jednostavno majka nikad nije voljela. On mora i želi zavoditi svaku ženu u čijem društvu se nađe no, za razliku od slinavca, on je kulturan. Osim toga, uspješan je ljubavnik, uvijek uredan, otmjen, lijepog izgleda i još boljeg mirisa. Uvijek je okružen djevojkama što je veliki plus, no nikad ne osvoji onu najzgodniju. Minus? Svakoj, ali svakoj vašoj curi se uvaljuje. Ako uvali, razbijte ga. Uz to, ako se nalazite u njegovom društvu, mnoge cure koje je nespretno uvrijedio i vas će također smatrati šarlatanom.

…za ostale slike pritisnite NASTAVAK…

1 2Sljedeća stranica
Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close