Birtija

VIDEO: Shangai Tower od 650m osvojen! Mladi rusi se popeli na drugu najvišu zgradu na svijetu!

Mladi rusi iz ekipe “ONTHEROOFS” Vadim Makhorov i Vitaliy Raskalov osvojili su vrh druge najviše građevine na svijetu, Shanghaiskog tornja. Ovisnici o adrenalinu koji riskiraju život na svakom usponu ovaj put su se popeli na toranj bez užeta s GoPro kamerama na glavi kako bi ostatku svijeta pokazali kakav je to užitak, avantura i izazov.

Provalili su na gradilište tornja i potajno došli ne samo na vrh zgrade koji je na 632 metra, što im nije bilo dovoljno, već su nastavili uspon na dizalicu te dosegnuli visinu od 650 metara! Mali podsjetnik, najviša građevina na svijetu trenutačno je Burj Khalifa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima s visinom od 828 metara. Cijena izgradnje? Prava sitnica. Samo 4.1 milijardi dolara.

pogled s tornja

Sve što su momci imali za komentirati kad su došli na vrh ove impresivne građevine bilo je: “Ruke su mi mokre”. Moramo priznati, autoru ovog članka dlanovi su se oznojili  i prilikom samog gledanja videa, a vi ako imate probleme s visinom, svakako razmislite prije gledanja.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close