LifestylePutovanja

Unajmite “Ski Bunny”, pratilju na skijanju!

Još tijekom jeseni uplatili ste s curom neki skijaški aranžman, no jednostavno je veza neslavno završila te boravak u istom prostoru duže od pola minute više nije opcija? Ili ste, neovisno da li ste u vezi ili ne, shvatili da je ova zima napokon pravo vrijeme da se počastite ugodnim društvom neke zgodne cure, koja uz to zapravo zna i skijati? Imamo rješenje!

Nedavno otvorena stranica Ski-Bunnies.com pravo je mjesto za vas! Pomoći će vam da pronađete idealnu pratilju za vaše skijanje iz snova. One su atraktivne i sve će učiniti kako bi vaš ovogodišnji zimski odmor učinile nezaboravnim. Na vama je da izaberete hoće li vas neka od djevojaka dočekati u hotelu ili ćete je radije pokupiti u zračnoj luci.

ski_girls_55

Naravno da ovako dobar provod ima svoju cijenu – sedam dana njihova društva morat ćete platiti 3000-4000 eura. Možete vi odabrati opciju i za koji dan manje, ali ovi sedmodnevni aranžmani su najisplativiji. Napominjemo da spomenutom naknadom plaćate isključivo vrijeme koje će neka od djevojaka provesti s vama na skijanju. Sve ostalo što se događa stvar je izbora i dogovora između dvije odrasle osobe.

Na stranici možete odabrati vama najsimpatičniju djevojku koja će učiniti sve da se tih nekoliko dana osjećate kao da ste u raju. Profili cura, osim što će vam otkriti kako izgledaju, reći će vam koliko je koja iskusna na skijama, boardu, kuhanju, grudanju ili sl. Saznat ćete koje jezike govore, da li posjeduju vlastitu ski opremu, ski pass, kojih su mjera, kao i sve ostalo što bi moglo zanimati jednog iskusnog zaljubljenika u skijanje. Dodajmo da se od vas očekuje da podmirite i sve ostale troškove koje bi “ski bunny” mogla imati – dolazak do skijališta, najam ski opreme, ski pass, hranu i, naravno, smještaj. Na vama je da odlučite hoćete li joj platiti posebnu sobu ili ćete se možda pokušati “stisnuti” zajedno. Naš je savjet da barem tu pokušate nešto uštedjeti.

Mi smo odabrali Kelly i Sierru. A vi? Profili cura.

sierrastrip1

kellystrip1

>>> 10 najluksuznijih europskih skijališta

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close