Hedonizam

Seks na plaži više nije in, uđite u “Mile-Low klub”

Svi ste čuli za “Mile-High klub”, a neki su imali sreće pa su se i “učlanili”, ali da li ste ikad čuli za “Mile-Low klub”? Vjerojatno niste, jer do sad su privilegiju ulaska u taj klub imali samo oni koji su vojni rok služili na podmornici, a to govorimo s nadom da su među posadom bile i žene. No, sada se svi možete pridružiti ovom ekskluzivnom klubu, jer je Britanska agencija “Oliver Travels” ponudila mogućnost za luksuznu podvodnu avanturu s vašom boljom polovicom.

Ovaj romantični paket uključuje vas dvoje i četvero članova posade koji će vam biti na raspolaganju i ispunjavati sve vaše želje tijekom romantičnog putovanja morskim dubinama. Dok se mazite s djevojkom, ženom ili ljubavnicom, možete uživati u nevjerojatnim podvodnim pogledima, a kako bi vam libido bio jak, na meniju možete birati između kamenica, kavijara i raznih čokoladnih kreacija. Za cijenu koju plaćate možete čak birati i vašu destinaciju, a podmornica “Lovers Deep” odvesti će vas na maksimalnu dubinu od 200 metara.

submarine-featured

Naravno da sve to košta solidnu količinu novaca, ali sigurni smo da će među svjetskim bogatašima potražnja za ulazak u ovaj ekskluzivan klub biti vrlo velika. Zamislite samo da iskeširate 284.000 dolara koliko će koštati ovakav izlet i zakažete kad je potrebno potvrditi ulazak u “Mile-Low klub”. No, pripazite ako ste klaustrofobični, jer u tom slučaju bi vam se baš to moglo dogoditi.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close