Kamasutra

U Amsterdamu otvoren “Muzej prostitucije”

Ovih je dana Amsterdam, jedno od najpopularnijih europskih turističkih odredišta, dobio je još jednu znamenitost – Muzej “Red Light Secrets”. S preko 900 prijateljica noći koje svakodnevno ordiniraju u Red light districtu pomalo nas čudi da muzej posvećen najstarijem zanatu nije otvoren i ranije.

Svima onima kojima, iz razno raznih razloga, susret “jedan na jedan” s nekom od tih dama nije opcija, a ipak ih zanima što se događa iza fluorescentnih izloga ovaj će muzej dati barem nešto od tog ugođaja. Znatiželjnim turistima simpatične kustosice rado će  pokazati kako i gdje rade amsterdamske dame.

image-3

Provest će vas kroz malene sobičke za koje cure plaćaju najam od otprilike 150 eura za pola dana. Ništa spektakulatro, štoviše, dobro ćete razmisliti da li vam je uopće toliko do seksa na tom mjestu.

album_large_2076715

album_large_2076698

Ako želite, možete se udobno smjestiti u neki od izloga i promatrati što se događa na ulici, no budite spremni za mnoge znatiželjne poglede muškaraca u potrazi za prostitutkama.

album_large_2076700

album_large_2076723

Kao i u svakom muzeju tako ćete i u ovom vjerojatno mnogo toga naučiti. Prolazeći kroz razne tematske sobe kustosice će vas informirati o raznim vrstama seksa i fetišima koje kriju zidovi Četvrti crvenih svjetiljki, poput elektro seksa (da, i to postoji!), ili BDSM-a. Otkrit će vam da u toj amsterdamskoj četvrti ima ukupno 290 “izloga”, a mušterije se u njima u prosjeku zadržavaju tek desetak minuta.

image-6

album_large_2076716

album_large_2076697

U jedno smo sigurni, za većinu muškaraca ovo je vjerojatno jedan od rijetkih muzeja na svijetu u kojem vam neće biti dosadno. Muzej je otvoren svakoga dana od podneva do pola noći, a ulaz od 7.5 eura sasvim je pristojan iznos za koji ćete naučiti baš sve o najstarijem zanatu na svijetu.

>>> VIDEO: Zabavna šetnja “Crvenom četvrti”

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close