Birtija

Šest razloga zašto je super biti solo na Valentinovo

Valentinovo, taj prekrasan dan zaljubljenih nam se bliži što ste vjerojatno primijetili.Gdje god pogledate, skaču reklame za čokolade, parfeme, ruže i ostale poklone koje morate, ili bi trebali, ili bi bilo lijepo od vas da poklonite svojoj ljubavi. Svu svoju pažnju i privrženost pokažite toga dana, jer ostatak godine se ne “računa”. Ako niste zaljubljeni i ako niste u vezi, ne brinite se, postoji i dobra strana priče zašto je super biti solo na Valentinovo!

Ne morate glumiti oduševljenje

Mnogi ljudi uopće nisu oduševljeni što se bliži Valentinovo i što će sve reklame, svi izlozi i sve oko nas biti ukrašeno u romantičnom stilu. Vi to ne morate skrivati, dok će mnogi muškarci trošiti previše i glumiti kako im je taj dan, drugi najvažniji u godini. Odmah iza njenog rođendana. Da.

Ne morate se mučiti s kupnjom poklona

Dostava ogromnog buketa ruža, romantična večera, skupi parfem, prekrasna haljina ili nakit, putovanje u Veneciju ili neko slično bolesno pretjerivanje, jedini je dokaz vaše ljubavi. Tako nas bar uvjeravaju, čitaj programiraju. Lijepo je biti konzument kapitala i profita, zar ne? Dosta je zaglupljivanja, vas to ne brine. Budite sretni što će vam u novčaniku ostati dobar dio plaće.Mnogi će nakon Valentinova ostati u suzama, kad dođu izvješataji iz banke o stanju računa.

Nema drame

Mnogi parovi na taj prekrasan dan razmišljaju u kojem je stadiju njihova veza, je li je vrijeme za ozbiljniji, viši stadij veze ili za prekid. Je li mudro početi živjeti zajedno, zaručit se, je došlo vrijeme za djecu? Ovakva pitanja vas ne moraju brinuti. Drame nema, opustite se i uživajte, dok dobar dio muškog svijeta drhti od nervoze i straha.

Možete se ismijavati iz drugih parova

Mnoge parove Valentinovoiritira, no to uspješno skrivaju. Vi, bez obveza, možete se opustiti i iskreno se smijati prijateljima koji bespomoćno tragaju za savršenim poklonom. Savršen poklon ne postoji,možda plaćaju skupe večere u restoranima a nisu toliko dobri i glume ljubav koje nema. Vi to znate, oni to znaju. Zagorčajte im život, imate pravo na to!

Samostalni ste

Taj prekrasan četvrtak možete provesti na koji god način želite. Novce bi inače potrošili na nekog drugoga, sada ih možete potrošiti na sebe i na svoje prijatelje. Možda je Valentinovo upravo vrijeme za neku zabavu u vašem stanu, za vaše prijatelje i prijateljice koji nisu u vezi? Parovima zabranjen dolazak!

Nove prilike

Slobodni ste i voljni zabave? Valentinovo je dan koji u mnogim ženama budi želju za prisnošću, romantikom i novim ljubavima. Ako prihvatite naš savjet i organizirate malu zabavu, tko zna što se može dogoditi. Možda upoznate ljubav života, svoju srodnu dušu. Svakako pozovite nekog tko vam se sviđa i dopustite da i vi postanete jedan od zaljubljenih parova opterećen obožavanim nam Valentinovom.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close