Birtija

Sedam najboljih filmskih scena prdenja

Možda vam se naslov ovog članka čini čudan, ali mi se nekako ne sjećamo kada nam dobro staro prdenje u filmovima nije bilo smiješno. Ipak, prdec je normalna prirodna pojava i zadržavanje istog može biti vrlo štetno i napeto. U kombinaciji s dobrim filmom i dobrom ekipom, može biti vrlo zabavan i zato vam predstavljamo sedam najboljih filmskih scena predenja.

Austin Powers

Najbolje u Austin Powers filmovima je to što ima na tonu materijala što se tiče prdenja. Izabrali smo scenu iz jacuzzija, a za one volje dobrog starog Fat Bastarda tu je slijedeći link:

>> Fat Bastard 🙂

Step Brothers

Kombnacija Will Ferrela i John C. Reillya je nešto što se ne propušta. I da, u filmu ima malo prdenja.

Rain Man

Legenda kaže kako je Dustin Hoffman bacio pravu smrdljivu bombu za vrijeme ove scene. Nije ni čudo da je Tom Cruise prestao rasti.

Caddyshack

Rodney Dangerfield nas je uvijek oduševljavao u svojim filmovima. Njegov humor nekada graniči s provociranjem, ali jedan pogled na njegovo lice vas jednostavno tjera na smijeh.

Nutty Professor

Luckasti profesor je film u kojem Eddie Murphy glumi skoro sve uloge. Nadamo se kako je nekako preživio sve prdeže koje je morao pripremiti za ovu scenu.

Blazing Saddles

Ikona komedija Mel Brooks, najviše je volio parodije. Jedna od njegovih najpoznatijih parodija “Vruća sedla” nekako najbolje objašnjava što se događa kada kauboji žive na limenkama graha.

Dumb & Dumber

Glup i gluplji. Sve smo rekli 🙂

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close