Lifestyle

Praćka za preživljavanje

Svi znamo da pravi macho muškarac mora biti u stanju sam uloviti svoju večeru. No, nitko nam neće zamjeriti ako za to imamo malu pomoć poput ovog komadića opreme za preživljavanje. Bez obzira pripremate li se za krah civilizacije, da li vam je preživljavanje u divljini hobi ili ste samo sakupljač čudnog oružja koji traži novi komad za svoj arsenal, praćka za preživljavanje je definitivno još jedan komadić opreme koji je falio vašoj zbirci. Ovo oružje s više namjena za projektile može koristiti normalne čelične kuglice kada se koristi kao obična praćka, a zahvaljujući svom posebnom sklopivom ciljniku moguće je ispaljivati i strijele.

Vjerojatno ste zaključili da namjena ovog oružja nije lov na velike životinje, pa vam preporučujemo da se suzdržite od lova na veće divlje zvijeri, jer biste u tom slučaju vi mogli postati lovina. Usredotočite se na lov ribe ili manjih kopnenih životinja za što će vam ova “vatrena” moć biti sasvim dovoljna. Mrak vam također neće stvarati problem, jer u kompletu dolazi i svijetiljka koja će vam osvijetliti područje lova i olakšati ciljanje noću.

maxresdefault

Kako je ova praćka ozbiljan alat za preživljavanje koji bi vam trebao biti od pomoći u mnogim situacijama koje vas zateknu u prirodi, u vodootpornom pretincu koji se nalazi u samoj ručki, nalazi se i kompas, pribor za pecanje, vodootporne šibice, te dodatne čelične kuglice. Očita prednost ovog oružja je što ga u svakom trenutku možete imati uz sebe jer je lako prenosivo i na zauzima mnogo prostora. Ako se često nalazite u prirodi, možda ne bi bilo loše izdvojiti 140 dolara i dopuniti vašu opremu koja bi vam mogla koristiti u prije spomenutim situacijama.

U videu koji vam donosimo možete vidjeti kratak pregled oružja, te kako i na koji način baratati ovom neobičnom praćkom.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close