Kamasutra

Pet savjeta kako osvojiti curu iz snova

Ne budite (i ne zvučite) očajni!

Nema ništa što žene više mrze od muškarca iz kojeg zrači očaj. One će osjetiti da se ni druge ne interesiraju za takve, pa zašto bi se i ona?

Dakle, što ne trebate činiti? Slanje SMS-ova ili Facebook poruka više nego što ona šalje vama, ne navaljujte, ne budite joj na raspolaganju 24 sata na dan (ili barem nemojte odavati taj dojam). Budi cool, dozvoli da prođe nekoliko dana da joj se ne javiš. Kada se nađete skrati susret, no dajte joj do znanja da bi je rado vidjeli ponovno. Kada dogovarate susret budite fleksibilni, ali ne pristajte odmah na svaki njen prijedlog. Komplicirajte malo. Uglavnom, morate joj dati do znanja da imtae život!

Pokloni joj nešto!

cvijet

Žene vole darove! Ne vjerujte im kad vam kažu da ih ne vole! Poklonite joj neku sitnicu poput čokolade ili cvijeta na nekom od dejtova. Neka to bude nešto simpatično, jednostavno i maleno, da taj dar lagano stane u njenu torbicu. Učinite to na nekom od prvih susreta, ali nikako ne svaki puta.

Tako ćete je zainteresirati, još će se više veseliti svakom idućem susretu.

Budi kreativan!

Ma nije to tako teško. Već se koliko-toliko poznajete i ne bi ti trebao biti problem iznenaditi je nečim što voli. Kupite ili sami napravite neku sitnicu koja će je razveseliti. Možda je to bombonjera, karte za koncert omiljenog benda ili nešto treće.

Imajte to uz sebe tijekom dejta, slobodno joj i spomenite da imate za nju nešto što će joj se sigurno svidjeti. Ispitivat će vas svako malo o tome, no vi odlažite taj razgovor za kasnije. Ako se tu i tamo nastupi ona neugodna tišina uvijek možete skrenuti razgovor na temu toga što imate u džepu.

>>> Kako osvojiti bilo koji horoskopski znak

Budi gentleman!

gentleman

Uđi u birc prvi, kada izlazite obuci joj jaknu, plati račun i otvori joj vrata… Kad smo kod plaćanja računa, ne dozvolite si da ona plati ili da dijelite trošak. Ne slušajte je što god da kaže na ovu temu. Ti si muško, na prvom dejtu plati račun, i točka!

>>> 6 neobičnih načina kako napaliti žene

Učinite nešto što ne očekuje!

kuhar

Večera u restoranu i dolazak u kino je već davno izlizana fora. Pozovite je kod sebe i skuhajte večeru. Barem pokušajte. Ako i ne uspije sve kako ste planirali to će joj vjerojatno biti jako simpatično.

Uglavnom, želiš da to što si pripremio ne zaboravi preko noći. Dakle, moraš učiniti nešto što drugi muškarci ne rade, i pritom biti siguran i opušten.

>>> Koje su navike uspješnih zavodnika

>>> 10 znakova da joj se sviđate

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close