Kulturnjak

Novi “Godzilla” trailer!

Nakon prvog trailera od prije par mjeseci, koji nas se baš i nije previše dojmio, ovih je dana objavljen novi – koje mnogo više zainteresirao. Priznajemo, dobar dio zasluga za to pripada i glasu Bryana Cranstona koji glumi u filmu. Čini se da je Breaking Bad ostavio dubok trag na našim srcima.

Radnja je i dalje obavijena velom tajne, a da bi ovaj američki remake, za razliku iz onoga iz 1998. godine, mogao biti uspješan najavljuje i redatelj Gareth Edwards: “Za mene, Godzilla je sila prirode, gnjev Božji ili njegova osveta za naše ponašanje… Nema nikakve ljudske osobine niti osobnost. Želim da to bude epsko. Želim da se naježite dok gledate film!”

Godzilla s prikazivanjem počinje polovinom svibnja i to u običnom, 3D i IMAX formatu, 60 godina nakon prvog Godzilla filma kojem želi odati počast tako što se vratio korijenima i originalnom izgledu strašnog čudovišta iz oceanskih dubina.

Pogledajte trailer i u komentarima ovdje ili na našoj Facebook stranici recite nam mislite li da će nova Godzilla opravdati očekivanja.

>>> Top 10 najvećih filmskih čudovišta

Tags

Red

For beach 2050 I'll look sexy, young and slim, I'll learn healthy cooking, it's gonna be my thing, But first I'll have a pizza with extra everything.
Back to top button
Close