Tech

Garmin Fenix 2 – ultimativni sportski suputnik

Sportski sat uvijek je bio “must have” opcija svakog sportaša koji se imalo ozbiljnije bavio sportom. No posljednjih godina sportski satovi pametniji su nego ikada i nude korisniku gomilu informacija koje mu mogu pomoći prilikom prilikom treninga ili priprema kako bi ostvario najbolje moguće rezultate. Tako je Garmin upravo predstavio nasljednika svoje uspješne serije Fenix koja je lansirana 2012. godine. Radi se o satu opremljenom GPS uređajem namjenjenom za aktivnosti na otvorenom, a dolazi s novim opcijama treninga i sučeljem koje je sada još lakše za upotrebu.

Uz pomoć Bluetooth tehnologije, Fenix 2 se može povezivati sa vašim pametnim telefonom, te poslati podatke o treningu na internet stranice Garmina gdje možete vidjeti rutu kojom ste se kretali i sve ostale podatke vezane uz vaš trening. Sat je opremljen visinomjerom, kompasom, barometrom i senzorom za temperaturu. Uparivanjem sa senzorom za otkucaje srca, sat će vam prilagođavati ritam treninga s obzirom na vašu fizičku pripremljenost.

garmin-fenix-2

Kako ne biste zalutali, Fenix 2 vas navigira tijekom treninga, a dizajniran je kako bi podnio najteže uvijete s kojima ćete se suočiti prilkom treninga na otvorenom. Otporan je na vodu do 50 metara dubine, a opremljen je baterijom koja vam omogućava do 50 sati treniranja u GPS modu i do 5 tjedana kada se nalazi u funkciji sata. Osnovne funkcije sata su alarm, tonovi, vibracijska upozorenja, štoperica i mogućnost pokazivanja nekoliko vremenskih zona. Ako ste sportaš kojemu je potreban ovakav sat, to zadovoljstvo će vas koštati 399,99 dolara.

Tags
Back to top button
Close