Tech

Aplikacija koja vam pomaže pronaći djevojku

Iako nam je prilaženje ženama i razgovor uživo uvijek bio draži od korištenja modernih tehnologija kako bi učinili isto, moramo priznati da neke aplikacije mogu biti jako korisne ako imate problem s tremom kad pričate s nježnijim spolom. Danas vam donosimo jednu aplikaciju koja vam može pomoći prilikom “otvaranja”, a ako vas to dovede u situaciju da se jednog dana s tom istom djevojkom nađete uživo, dobijete malo akcije ili se čak na kraju zaljubite, onda ne vidimo zašto je ne bi koristili kao koristan dodatak svojim vještinama zavođenja.

Tinder

Tinder je besplatna aplikacija koja je dostupna za iPhone i mobilne uređaje koji koriste Android operativni sustav. Da bi je koristili morate se ulogirati preko svog Facebook računa, prilikom čega će aplikacija prikupiti vaše podatke i provjeriti da li koja od vaših Facebook prijateljica koristi tu istu aplikaciju. Također će pronaći i ostale djevojke koje koriste Tinder u određenoj udaljenosti od mjesta vašeg stanovanja, te vam ponuditi uvid u njihove profile.

Uvidom u profile djevojaka koje se nalaze u vašoj blizini, a koriste istu aplikaciju, Tinder će vam ponuditi da za svaki profil pritisnete “LIKE” ako vam se djevojka sviđa ili “X” ako niste zainteresirani. Prednost te aplikacije je da ako pritisnete lajk, djevojke to neće znati tako dugo dok neka od njih ne pritisne isto na neku od vaših slika. Ako se to dogodi, tada se između vas dvoje otvara mogućnost komuniciranja putem poruka direktno u Tinder aplikaciji. Nakon toga znate da ste privlačni jedno drugom, a na vama ostaje hoćete li zaključiti “posao” ili ne. Sretno!

Tags
Back to top button
Close