Birtija

Sedam razloga zašto je Rémi Gaillard živuća legenda

Najpoznatiji francuski komičar Rémi Gaillard nasmijao je milijune ljudi svojim urnebesnim YouTube video klipovima. Redovito ih objavljuje na svojem kanalu kojeg trenutačno prati više od tri i pola milijuna ljudi.

Remi je rođen u Montpellieru u Francuskoj 1975. godine i 7. veljače slavi svoj 39. rođendan, što znači da nas očekuje novi ludi klip za točno tjedan dana! Nakon što je izgubio posao u dućanu s cipelama, Remi je počeo slobodno vrijeme koristiti za zafrkanciju i izvođenje podvala s naivnim prolaznicima po gradu. Od ožujka 2012. godine Remi je sedamnaesti najgledaniji komičar na YouTube servisu.

Pažnju javnosti i francuskih medija osvojio je maskiranjem u nogometaša francuskog kluba Lorient, kad je utrčao na teren i slavio pobjedu u finalu. U euforičnom veselju i zabavi uspio je s nogometašima slaviti pobjedu i na tribini. Čak mu je na pobjedi čestitao i sam predsjednik Francuske, Jacques Chirac.
Remi na svom kanalu trenutačno ima 128 filmova, a mi vam donosimo sedam najboljih.

Tags

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!
Back to top button
Close