Tech

The Pocket Drone – vaš osobni džepni dron

Dronovi svih oblika vrlo su popularni u posljednje vrijeme, a dijele se na one koji su opremljeni kamerom ili je sposobni ponijeti i one koji služe isključivo za zabavu. Danas je moguće pronaći mnogo modela koji imaju mogućnost snimanja, ali se većinom radi o prilično velikim letjelicama koje najčešće ne nosite u svakom trenutku uz sebe pa se često dogodi da propustite zabilježiti situacije kojih biste se rado prisjećali u budućnosti.

The Pocket Drone ideja je o laganoj, sklopivoj i lako prenosivoj letjelici koja ima mogućnost montaže GoPro kamere, a na popularnoj platformi Kickstarter prikupila je već više od 300.000 dolara. Radi se o letjelici koja ćete zbog njezinih kompaktnih dimenzija lako prenositi u torbici koja je uključena u paketu, te uvijek imati mogućnost snimanja zanimljivih trenutaka tijekom dana.

Upravljanje ovim malenim divom vrlo je jednostavno, a kako ne biste izostajali sa video uradaka i fotografija tu je i autopilot funkcija s mogućnosću da vas sam prati i snima. Siguran je za upotrebu, izrađen od kvalitetnih materijala, a proizvođač tvrdi da posjeduje i najduže vrijeme leta od svih sličnih letjelica s cijenom ispod 500 dolara.

Tags
Back to top button
Close