Birtija

Šest načina s kojima će tehnologija poboljšati vaš seksualni život

Svake godine vidimo nešto novo iz svijeta seksa što nas uvjeri kako su dobra vremena pred nama. Ova grana se razvija vrlo brzo, pa su se tako u vrijeme pisanja ovog članka vjerojatno pojavile neke nove ideje koje će ubrzo postati vrlo popularne. Mi smo spremni na sve i nadamo se kako ste i vi. Za početak nekoliko novosti koje nas uskoro očekuju.

6. Seks uz pomoć naočala

aa5de8cf-bb78-4d86-a1f0-9cc9ce60f4ae

Već smo pisali o poznatim Google naočalama i načinima kako si začiniti život. No dali su nam one zapravo potrebne za vrijeme seksa je vrlo upitno. Zapravo, ako i uspijete nagovoriti bolju polovicu na seks s naočalama, vjerojatno ste takva faca da vam naočale kao seksualna igračka neće biti od neke koristi.

Ono što je zanimljivo i što bi moglo biti zanimljivo vašoj partnerici su aplikacije poput “Sex with Glass” u kojoj vidite drugu perspektivu, tj. vidite ono što vidi vaš partner. Možda je malo narcisoidno budući da u nekom trenutku gledate sebe, ali postoji mnogo načina kako učiniti seks zabavnijim.

>> Prvi Google Glas pornić? 

5. BlueMotion masažer

1203ef96-96ee-428b-9142-c93391a4a433

Ideja ovog dodatka je isključivo za začinjenje seksualnog života vas i vaše partnerice. Masažer se stavlja u gaćice vaše partnerice dok vi imate daljinski upravljač koji putem Bluetootha regulira kada i kako jako će masažer reagirati. Budući da smo svi po prirodi malo nastrani, onaj koji ima daljinski u ruci postaje kralj. Zamislite da izađete s partnericom na laganu zabavu i svako malo pritisnete tipku koja garantira željenu reakciju kod nje. E sada, zamislite što će se dogoditi kada ste konačno sami pogotovo kada vas je nekoliko sati morala pohotno gledati, naravno bez diranja i približavanja. Zvuči zabavno.

4. Kondomi od grafena

55d0458c-c663-4b64-b1b7-659eab1feb6b

Prvo da riješimo što je grafen. Grafen je dvodimenzionalna ugljikova struktura debljine jednog atoma. To znači da je gotovo potpuno proziran, ali je istodobno i toliko gust da ni najmanji atomi plina ne mogu proći kroz njega. Grafen je istovremeno i najtanji i najjači poznati materijal.

Kako se korištenje grafena polagano širi na sve tehnološke grane, tako i svoj put nalazi u medicinske svrhe. Ono što nas pogotovo zanima jest najava kako će se kondomi izrađivati od grafena. Izrađeni od tog novog materijala, kondomi će biti tako tanki da nećete niti osjetiti da ih imate, pucanje će biti svedeno na razinu- skoro nemoguće, dok će pravilno prenositi tjelesnu toplinu. Konačno nešto pravo za siguran seks.

3. Sprej za izdržljivost

831f8b52-0139-4429-9d90-0720338ea3df

Izumitelj vrlo poznate Viagre, dr. Mike Wyllie smislio je sprej kojim bi produžio vašu izdržljivost u krevetu. Nazvao ga je “Tempe” i smatra kako bi njegovi korisnici mogli čak i do četiri puta duže izdržati u krevetu. Samo pakiranje je vrlo zanimljivo budući da sam izumitelj tvrdi kako vam je jedna bočica dovoljna za godinu dana uz otprilike šest vođenja ljubavi na mjesec.

Nakon nanošenja na vaš spolni organ (macana), počinje djelovati nakon samo 4 minute i u kombinaciji s Viagrom mogli bi postići maratonske rezultate.

2. “Pure” aplikacija

c059c07e-ac9c-429c-ba84-3942768274d0

Nakon tisuće aplikacija i web stranica koje su vam obećavale kako ćete pronaći srodnu dušu, gotovo uvijek ste završili razgovarajući s nekakvim lažnim profilom. “Pure” je aplikacija koja to mijenja budući da u obzir dolaze samo ozbiljne ponude. Zapravo, koncept je vrlo jednostavan, ne morate biti zaljubljeni da biste vodili čisti i neobavezujući seks. Zasada se još probija barijera između spolova, ali kako stvari trenutno stoje, “Pure” je na dobrom putu kako bi olakšao put do seksa.

1. Robot Seks

c1926835-d3a7-4b51-b4e2-d2b6c9ea94b5

Zasada vrlo daleko, ali zapravo vrlo blizu je još jedna vrsta seksa, seks s robotom. One “Pure Doll” (žive lute) ne spadaju u tu kategoriju, iako je ideja ta da se u te lutke ugradi robotski mehanizam koji bi upravljao nekim osnovnim funkcijama (naravno, potrebnim za seks).

Zasada postoje samo robotski dodaci poput robotske ruke za samozadovoljavanje ili robotske vagine, ali kako je već i ovo dosta napredno, pitanje je vremena kada će se pojaviti cijeli paket opreme. Jedino pitanje koje ostaje jest: “Da li bi vi vjerovali robotu što se tiče vaših genitalija?” Mi zasada baš i ne bi.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close