Tech

Ryno microcycle – kad je jedan kotač sasvim dovoljan

Dobro ste pročitali, ovo vozilo naziva se microcycle, što vjerojatno ima poveznice s njegovim izgledom i činjenicom da dizajnerski podsjeća na umanjenu verziju motocikla, ali sa samo jednim kotačem. Ryno microcycle je električno vozilo koje djeluje na način sličan Segwayu, pa se je potrebno nagnuti naprijed da biste se kretali u tom smjeru, dok ćete naginjanjem unazad usporavati ili stati.

Kako se dva električna motora nalaze u samom kotaču ovog vozila, Ryno je vrlo kompaktno vozilo i namjena mu može biti višestruka, bilo da ga koristite za vožnju gradom ili kroz uske hodnike ureda ili zgrada. Dolazi s dva seta baterija koje su lako zamjenjive bez potrebe dodatnih alata, a sa svakom baterijom možete prevaliti oko 16 kilometara, nakon čega ćete morati ponovo napuniti bateriju za što će vam trebati 6 sati.

Maksimalna brzina koju možete razviti je 16 km/h, sve podatke o trenutačnoj brzini, statusu sustava, kao i postotku napunjenosti baterije možete iščitati na ugrađenom digitalnom displayu, a kako biste mogli priključiti svoj mobilni uređaj ili tablet, Ryno posjeduje utičnicu od 12V jednaku onoj koja se nalazi u vašem automobilu. Da biste uživali u vožnji ovim zanimljivim električnim vozilom, morati ćete izdvojiti gotovo 5.300 dolara.

Ryno

Tags
Back to top button
Close