Hedonizam

Perini Navi isporučio superjahtu Seahawk

Talijansko brodogradilište Perini Navi krajem prošle godine isporučilo je prvo plovilo nove generacije superjahti. Kako je Seahawk predstavnik nove generacije plovila koja će u budućnosti izlaziti iz brodogradilišta Perini Navi, u svim segmentima mora biti blizu savršenstvu koliko god je to moguće. Elegantnih linija, besprijekornog dizajna i odličnih performansi, Seahawk je zaista oduševio sve zaljubljenike i poznavatelje ovakvih vrsta plovila. 

Samo plovilo dužine je 60 metara, a pruža spoj modernog stila i vrhunske tehnologije. Sve prostorije nude nevjerojatnu količinu luksuza, a kako su za opremanje korišteni samo najkvalitetniji materijali, sigurni smo da će se oni koji si mogu priuštiti jedno takvo plovilo osjećati kao kod kuće. Trup i nadgrađe plovila izvedeni su iz aluminija, što samo plovilo čini laganim i  vrlo čvrstim.

Sportskog izgleda, nježnih linija i vitke figure, Seahawk izgleda odlično, a nekolicina inovacija talijanskih inženjera, učinila ga je još lakšim za upravljanje i spremnim na brze manevre bez obzira u kakvim se vremenskim uvjetima našli. Izgleda da je vrijeme da uplatimo pokoji listić lota i nadamo se dobitnoj kombinaciji jer teško nam je i zamisliti koliko košta jedno ovakvo plovilo, no možda je tako i bolje, lakše ćemo uživati u galeriji slika koja slijedi.

Tags
Pogledaj još
Close
Back to top button
Close