Brzina

Očekuje se snijeg? Koga briga!

Najavljene padaline koje očekujemo tijekom vikenda, kao i svake godine mnoge će vozače zateći nespremne i stvoriti kaos na cestama diljem zemlje. Sigurno su vam poznate situacije kad vozači vrludaju cestom jer ni nakon što se cijeli tjedan najavljuju padaline, oni nisu stigli svoj automobil opremiti zimskim gumama, kao ni ostalom opremom koja je u tim uvjetima potrebna.

No, od sada i vi mpžete zaboraviti na kupovanje zimskih guma, napornu montažu lanaca i strah da ćete zapeti u snijegu. Kanadska tvrtka “Track n Go” smislila je genijalno rješenje za probleme koji se javljaju zbog velike količine snijega. Dok će vam neke slične solucije najčešće oduzeti mnogo vremena koje je potrebno za samu instalaciju, kod “Track n Go” sustava, montaža je vrlo jednostavna, pa tako svoj automobil u trenu možete pretvoriti u gusjeničar.

Sve što je potrebno je da se automobilom dovezete na mini gusjenicu, pričvrstite je i za 15 minuta ste spremni za snježne uvjete. Gusjenice su pogonjene direktno s kotača vozila, a ne utječu na upravljivost niti ograničavaju okretnost vozila. Kako dolazi iz Kanade, vjerujemo da je Track n Go sustav na snijegu zaista učinkovit, a iako smo malo skeptični proizvođač tvrdi da je montaža moguća na bilo koje vozilo pa je ovo možda idealno rješenje za godine koje dolaze.

Kako možete vidjeti u sljedećem videko uratku, teško da ćete naići na uvjete u kojima vam Track n Go sustav neće biti od pomoći.

Tags
Back to top button
Close