Birtija

Najzgodnije animirane djevojke

Kada bi vas netko upitao koji animirani  junaci su vam nekako najbliži srcu, vjerojatno bi ih mogli nabrojati desetak. Tako smo i mi željeli naći nekoliko animiranih djevojaka koje su nam najviše ostale u sjećanju i napisali kratki osvrt na njihove uloge. Uživajte!

Jessica Rabbit

Jessicarabbit_l

Ova mačka pojavila se 1988. godine u filmu “Tko je smjestio zecu Rogeru”. Ne samo da odlično izgleda, već joj i nešto posebno daje glas Kathleen Turner, uključujući rečenicu “Nisam loša, samo sam tako nacrtana”.

Snjeguljica

Snowwhite_l

Od 1937. godine, Snjeguljica je san mnogih sa svojim anđeoskim glasom i crvenom ružom za usne. Eh, da smo barem patuljci iz crtića.

Mirage

Mirage_l

Mirage se pojavljuje u crtiću “Izbavitelji” koji je izašao 2004. godine. Ona je zločesta cura s dobrom stranom, dugom nogama i obožava iskorištavati svoje adute.

Grendelova majka

Grendelsmother_l

Ova scena se često pojavljuje po internetskim portalima, ali za to ima i više nego dobar razlog. Izgleda poput Angeline Jolie, kojoj je ona posudila glas i svoje tijelo. Vrlo dobro tijelo.

Barunica

TheBaroness_l

Barunica se pojavljuje u animiranoj verziji G.I. Joe-a iz 1987. godine. Stisnuta u crno kožno odijelo, Barunica je domina koja želi preuzeti Cobra ekipu.

Princeza Aurora

princessaurora_l

“Uspavana ljepotica” je ime crtića iz 1959. godine u kojem se pojavljuje princeza Aurora. Provodi vrijeme u krevetu i sve što želi je poljubac. Kuda bolje.

Ariel

Ariel_l

Kada je 1989. godine izašla “Mala prinzeca sirena”, teško da se mogli ostati ravnodušni. Disney je stvarno znao izabrati lice koje ostane urezano u sjećanje. Kasnije smo saznali kako je Ariel napravljena po uzoru na Alyssu Milano, koju se možete sjetiti iz serije “Vještice”.

Marina

Marina_l

Seks simbol Marina se pojavljuje 2003. godine u “Sinbadu” i glas Catherine Zeta-Jones. Dovoljno da nam razbudi maštu.

Tags

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."
Back to top button
Close