Brzina

Wheelsandmore izdanje McLarena P1

McLaren P1 je sam po sebi tehnološko i dizajnersko čudo, no nekima ovaj superautomobil u originalnoj verziji jednostavno nije dovoljno uzbudljiv. S jedne strane se i slažemo s tim jer ako ste već spremni iskeširati ogromnu količinu novaca za automobil poput McLarena P1, onda vjerojatno želite da on po nečemu bude jedinstven, a ne da se pokraj vas parkira isti takav dok vi ležerno ispijate jutarnju kavu u Monte Carlu.

Njemačka tvrtka koja se bavi preradama automobila uzela je ovo remek djelo i pokušala dodati svoj pečat koji će ga učiniti zaista jedinstvenim i posebnim. Drago nam je da nisu previše ulazili u kozmetičke zahvate, nego su samo odlučili  P1 opremiti novim setom naplataka i guma koje mu po našem mišljenju odlično pristaju. Tako je McLaren opremljen novim naplatcima u boji automobila, koji su sprijeda veličine 20″, dok su straga naplatci veličine čak 21″.

Kako ne bi utjecali na vozna svojstva McLarena P1, naplatci su izrađeni od vrlo lagane legure. Cijena ove prerade za sada je nepoznanica i biti će otkrivena samo onima koji će biti stvarno zainteresirani za kupnju ovog automobila što je nažalost nas odmah isključilo pa nismo uspjeli saznati o kojoj se svoti radi. No, vjerujemo da će se več prvi kupac brzo pohvaliti sa svojim novim vozilom i količinom novaca koju je bio spreman platiti.

Tags
Back to top button
Close